I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/viewnewnews.php?id=26328Evo sta se neku noc desilo blizu moje zgrade...znam i jedno i drugo i stvarno mi je zao...nadam se da ce se brzo oporavit ali kako stvari stoje slabo....sto se tice momka,noga mu je amputirana ..imo 3 operacije na mozgu,i jos par ovako po tijelu...sto se tice djevojke...izvadili su joj jedan bubreg i polomljena joj je vecina tijela na toj strani...kicma..lobanja je pukla isto...imala vise operacija ...stvarno uzas...trenutno su u komi i doktori kazu da mozda se momak probudi..ali za curu su sigurni 90% da nece...zao mi je jer su dobri kao ljudi...ja mislim da je skoro i svadba bila planirana..jer su dugo vec u vezi ima sigurno 5 godina......sta se desilo..bili su na nekakvom rodjendanu i napili se...i prije mjesta nesrece jedno kilometar-dva zakaci momak sa motorom auto jedno i odvali retrovizor i tu jedva odrzi motor...i policiji ovaj prijavio,policija bila na mjestu iznad par stotina metara..i htijeli ga zaustavit ovaj po gasu i na semaforu auto stojalo...dali ga nije vidio ili sta vec udari ga direkt od zada velikom brzinom...par ljudi sto su vidjeli kazu preko 150 sigurno da je iso ......uglavnom od siline udarca..auto se podiglo u zrak tj prednji kraj jer je momak sa motorom pod autom zavrsio a cura sa strane...stvarno uzasan prizor....bio sam tu minut-dvije poslije nesrece i nebi volio nikad vise ocima da onakvo sta vidim....momak je imo kacigu ali je bila na rezervoaru a ne na glavi u trenutku nesrece.......zelim im sve najbolje i ako bog da brz oporavak..
Citat: Rossi - 03 Studeni, 2008, 22:52:07http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/viewnewnews.php?id=26328Evo sta se neku noc desilo blizu moje zgrade...znam i jedno i drugo i stvarno mi je zao...nadam se da ce se brzo oporavit ali kako stvari stoje slabo....sto se tice momka,noga mu je amputirana ..imo 3 operacije na mozgu,i jos par ovako po tijelu...sto se tice djevojke...izvadili su joj jedan bubreg i polomljena joj je vecina tijela na toj strani...kicma..lobanja je pukla isto...imala vise operacija ...stvarno uzas...trenutno su u komi i doktori kazu da mozda se momak probudi..ali za curu su sigurni 90% da nece...zao mi je jer su dobri kao ljudi...ja mislim da je skoro i svadba bila planirana..jer su dugo vec u vezi ima sigurno 5 godina......sta se desilo..bili su na nekakvom rodjendanu i napili se...i prije mjesta nesrece jedno kilometar-dva zakaci momak sa motorom auto jedno i odvali retrovizor i tu jedva odrzi motor...i policiji ovaj prijavio,policija bila na mjestu iznad par stotina metara..i htijeli ga zaustavit ovaj po gasu i na semaforu auto stojalo...dali ga nije vidio ili sta vec udari ga direkt od zada velikom brzinom...par ljudi sto su vidjeli kazu preko 150 sigurno da je iso ......uglavnom od siline udarca..auto se podiglo u zrak tj prednji kraj jer je momak sa motorom pod autom zavrsio a cura sa strane...stvarno uzasan prizor....bio sam tu minut-dvije poslije nesrece i nebi volio nikad vise ocima da onakvo sta vidim....momak je imo kacigu ali je bila na rezervoaru a ne na glavi u trenutku nesrece.......zelim im sve najbolje i ako bog da brz oporavak..Ne zelim nikom zlo i nemojte me krivo shvatit ali meni takvih ljudi uopce nije zao.Prva stvar kak se moze napit i vozit jos nekog na motoru.Druga stvar kad vec vozi motor pijan i jos nekog na njemu kaj se vozi ko divljak.I treca stvar kak moze mrtav pijan bjezat od policije na motoru.To je 99,99% da ce poginut.ovih 0,01% je da ce ostat invalid sto je i bilo.Meni je u toj prici jedino zao cure koja opet da je pametna nebi sjela na motor sa pijanom budalom.A da ne mislite da sam ja kao neko nevinasce i ja sam brdo puta vozio i auto i motor pijan ali kad sam u takvom stanju na motoru nikad nikog necu vozit pa makar me to molio najbolji frend ili neznam ko ali kaj se tice auta kad sam pijan vozim se doslovno 40-80 jer je i to velika opasnost da se nekaj desi.
Citat: 2TDottore - 04 Studeni, 2008, 19:13:24Citat: Rossi - 03 Studeni, 2008, 22:52:07http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/viewnewnews.php?id=26328Evo sta se neku noc desilo blizu moje zgrade...znam i jedno i drugo i stvarno mi je zao...nadam se da ce se brzo oporavit ali kako stvari stoje slabo....sto se tice momka,noga mu je amputirana ..imo 3 operacije na mozgu,i jos par ovako po tijelu...sto se tice djevojke...izvadili su joj jedan bubreg i polomljena joj je vecina tijela na toj strani...kicma..lobanja je pukla isto...imala vise operacija ...stvarno uzas...trenutno su u komi i doktori kazu da mozda se momak probudi..ali za curu su sigurni 90% da nece...zao mi je jer su dobri kao ljudi...ja mislim da je skoro i svadba bila planirana..jer su dugo vec u vezi ima sigurno 5 godina......sta se desilo..bili su na nekakvom rodjendanu i napili se...i prije mjesta nesrece jedno kilometar-dva zakaci momak sa motorom auto jedno i odvali retrovizor i tu jedva odrzi motor...i policiji ovaj prijavio,policija bila na mjestu iznad par stotina metara..i htijeli ga zaustavit ovaj po gasu i na semaforu auto stojalo...dali ga nije vidio ili sta vec udari ga direkt od zada velikom brzinom...par ljudi sto su vidjeli kazu preko 150 sigurno da je iso ......uglavnom od siline udarca..auto se podiglo u zrak tj prednji kraj jer je momak sa motorom pod autom zavrsio a cura sa strane...stvarno uzasan prizor....bio sam tu minut-dvije poslije nesrece i nebi volio nikad vise ocima da onakvo sta vidim....momak je imo kacigu ali je bila na rezervoaru a ne na glavi u trenutku nesrece.......zelim im sve najbolje i ako bog da brz oporavak..Ne zelim nikom zlo i nemojte me krivo shvatit ali meni takvih ljudi uopce nije zao.Prva stvar kak se moze napit i vozit jos nekog na motoru.Druga stvar kad vec vozi motor pijan i jos nekog na njemu kaj se vozi ko divljak.I treca stvar kak moze mrtav pijan bjezat od policije na motoru.To je 99,99% da ce poginut.ovih 0,01% je da ce ostat invalid sto je i bilo.Meni je u toj prici jedino zao cure koja opet da je pametna nebi sjela na motor sa pijanom budalom.A da ne mislite da sam ja kao neko nevinasce i ja sam brdo puta vozio i auto i motor pijan ali kad sam u takvom stanju na motoru nikad nikog necu vozit pa makar me to molio najbolji frend ili neznam ko ali kaj se tice auta kad sam pijan vozim se doslovno 40-80 jer je i to velika opasnost da se nekaj desi. Slažem se...sam si je kriv frajer jedino kaj mi je zao je motora i nje..vise motora...jer je i ona kriva kaj je isla s njim na motor..
Citat: skuterFan - 05 Studeni, 2008, 10:20:51Citat: 2TDottore - 04 Studeni, 2008, 19:13:24Citat: Rossi - 03 Studeni, 2008, 22:52:07http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/viewnewnews.php?id=26328Evo sta se neku noc desilo blizu moje zgrade...znam i jedno i drugo i stvarno mi je zao...nadam se da ce se brzo oporavit ali kako stvari stoje slabo....sto se tice momka,noga mu je amputirana ..imo 3 operacije na mozgu,i jos par ovako po tijelu...sto se tice djevojke...izvadili su joj jedan bubreg i polomljena joj je vecina tijela na toj strani...kicma..lobanja je pukla isto...imala vise operacija ...stvarno uzas...trenutno su u komi i doktori kazu da mozda se momak probudi..ali za curu su sigurni 90% da nece...zao mi je jer su dobri kao ljudi...ja mislim da je skoro i svadba bila planirana..jer su dugo vec u vezi ima sigurno 5 godina......sta se desilo..bili su na nekakvom rodjendanu i napili se...i prije mjesta nesrece jedno kilometar-dva zakaci momak sa motorom auto jedno i odvali retrovizor i tu jedva odrzi motor...i policiji ovaj prijavio,policija bila na mjestu iznad par stotina metara..i htijeli ga zaustavit ovaj po gasu i na semaforu auto stojalo...dali ga nije vidio ili sta vec udari ga direkt od zada velikom brzinom...par ljudi sto su vidjeli kazu preko 150 sigurno da je iso ......uglavnom od siline udarca..auto se podiglo u zrak tj prednji kraj jer je momak sa motorom pod autom zavrsio a cura sa strane...stvarno uzasan prizor....bio sam tu minut-dvije poslije nesrece i nebi volio nikad vise ocima da onakvo sta vidim....momak je imo kacigu ali je bila na rezervoaru a ne na glavi u trenutku nesrece.......zelim im sve najbolje i ako bog da brz oporavak..Ne zelim nikom zlo i nemojte me krivo shvatit ali meni takvih ljudi uopce nije zao.Prva stvar kak se moze napit i vozit jos nekog na motoru.Druga stvar kad vec vozi motor pijan i jos nekog na njemu kaj se vozi ko divljak.I treca stvar kak moze mrtav pijan bjezat od policije na motoru.To je 99,99% da ce poginut.ovih 0,01% je da ce ostat invalid sto je i bilo.Meni je u toj prici jedino zao cure koja opet da je pametna nebi sjela na motor sa pijanom budalom.A da ne mislite da sam ja kao neko nevinasce i ja sam brdo puta vozio i auto i motor pijan ali kad sam u takvom stanju na motoru nikad nikog necu vozit pa makar me to molio najbolji frend ili neznam ko ali kaj se tice auta kad sam pijan vozim se doslovno 40-80 jer je i to velika opasnost da se nekaj desi. Slažem se...sam si je kriv frajer jedino kaj mi je zao je motora i nje..vise motora...jer je i ona kriva kaj je isla s njim na motor..ljdi moji dragi neka meni tu napise ko ne bjezi policiji ko nije vozio nikad pijan i bez kacige sta brijete zao motora motora ima ka smeca ovo su moji vrsnjaci neka njima bog da zivot ikazna mu je sta je osto bez noge jos jednom ne zali za motorom nego za ljudima