Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Molim objašnjenje.  (Posjeta: 1910 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline GUGY

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Slavonija
  • Moj Skuter: Peugeot VivaCity
  • Moja Kaciga: 2 x Held
  • MojSetup: Serijala
  • MojSpuh: deCat serijala
Molim objašnjenje.
« : 01 Studeni, 2008, 16:37:03 »
Evo kupio sam Apriliu Area jer mi se taj scoter oduvijek sviđao. Nemogu se baš pohvalit da je u TOP stanju ali nije ni neka cijena. Uglavnom motor mu je OK :icon_thumright: (full generalka) jer je sve na njemu rađeno u servisu i ugrađeno original kao tvorničko. Plastike su mu KATASTROFA ali sam već počeo skupljat dijelove i nabavio skoro 50% potrebnih oklopa. E sad bi Vas molio da mi malo pojasnite šta znaći Minarelli za taj motor i koje su mu preinake moguče a da se ne dira u motor. Tj koji auspuh i rolice a po potrebi i filter ide na nju i koliko dobivam?
Pjeskarenje kvarcnim pjeskom i sodom. .

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
Odg: Molim objašnjenje.
« Odgovori #1 : 01 Studeni, 2008, 16:41:29 »
Minarelli je vrsta mašine koja je na tom motoru, kao npr. piaggio mašina na gp1 ili sr! Auspuh možeš staviti koji želiš, na serijalu nešto tipa gianelli reverse, zx i td. (uz neke spuhove dobiješ rolice i federiće a uz neke ne) :icon_thumright:

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
« Odgovori #2 : 01 Studeni, 2008, 16:44:30 »
Evo kupio sam Apriliu Area jer mi se taj scoter oduvijek sviđao. Nemogu se baš pohvalit da je u TOP stanju ali nije ni neka cijena. Uglavnom motor mu je OK :icon_thumright: (full generalka) jer je sve na njemu rađeno u servisu i ugrađeno original kao tvorničko. Plastike su mu KATASTROFA ali sam već počeo skupljat dijelove i nabavio skoro 50% potrebnih oklopa. E sad bi Vas molio da mi malo pojasnite šta znaći Minarelli za taj motor i koje su mu preinake moguče a da se ne dira u motor. Tj koji auspuh i rolice a po potrebi i filter ide na nju i koliko dobivam?
minareli ti je firma koja radi masine za yamahe i neke aprilie malagutije...auspuh ti je najbolje uzet leo vince ili stage6 pro replicu koja ce ti onda i dobro posluzit kad ces(i ako stavit) stavit kit,i s njim ces dobit odgovarajuce federe i rolice...mozda sa njim ne ali sa zxom da...makar opet ces mozda morat kupit drugu gramazu rolica de se ljepo ustela...a za filter zraka uzmes malossi red sponge i par brojeva vecu diznu...

pažnja:kad ces kupovat spuh reci da trebas bas za apriliu areu jer imaju drukciji nosac masine od npr.yamaha pa nepase...

Offline GUGY

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Slavonija
  • Moj Skuter: Peugeot VivaCity
  • Moja Kaciga: 2 x Held
  • MojSetup: Serijala
  • MojSpuh: deCat serijala
« Odgovori #3 : 01 Studeni, 2008, 16:53:57 »
E stvarno je brzi odgovor... :icon_thumright: nema šta. Inače koliko se kreču cijene i dali je pametno uzimat polovne.
Pjeskarenje kvarcnim pjeskom i sodom. .

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
  • Mjesto: Rijeka
« Odgovori #4 : 01 Studeni, 2008, 16:59:21 »
E stvarno je brzi odgovor... :icon_thumright: nema šta. Inače koliko se kreču cijene i dali je pametno uzimat polovne.

Ovisi gdje kupuješ, kod nas nema yasuni, stage6...auspuha, možeš kupiti polini, malossi, leovince, arrow, top perfrmance, tecnigas i gianelli! Ako kupuješ polovni gledaj da je u dobrom stanju!

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #5 : 01 Studeni, 2008, 19:49:57 »
i sad da momak kupi auspuh za minarelli masinu zaj#bo bi se jer nista ne govorite...uglavnom! za areu moras kupiti bas auspuh za nju zbog nosaca masine koji inace smetaju da se grana prisarafi na cilindar.znaci kada kupujes spuh treba naglasit da ti treba bas za areu  :icon_thumright:

Offline malaguti f12

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • *
  • Mjesto: samobor
  • Moj Skuter: ponositi vlasnik aerox-a
  • MojSpuh: hmm.......
« Odgovori #6 : 01 Studeni, 2008, 19:55:33 »
da fakat moras bas trazit spuh za areu51 jer ona ima nsac masine ispod cilindra

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #7 : 01 Studeni, 2008, 19:57:19 »
i sad da momak kupi auspuh za minarelli masinu zaj#bo bi se jer nista ne govorite...uglavnom! za areu moras kupiti bas auspuh za nju zbog nosaca masine koji inace smetaju da se grana prisarafi na cilindar.znaci kada kupujes spuh treba naglasit da ti treba bas za areu  :icon_thumright:

to mu je vec rakitje reko.....

Offline malaguti f12

• OPREZ na tržnici
  • forumski skuteraš
  • *
  • Mjesto: samobor
  • Moj Skuter: ponositi vlasnik aerox-a
  • MojSpuh: hmm.......
« Odgovori #8 : 01 Studeni, 2008, 19:59:54 »

to mu je vec rakitje reko.....

pa kaj oces ja sam potvrdio
i jesi to opce kad vidio

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #9 : 03 Studeni, 2008, 12:39:32 »
da fakat moras bas trazit spuh za areu51 jer ona ima nsac masine ispod cilindra

Hm... Sr#nje je ak kupi novi spuh i da mu ne paše radi nosača... Neznam kaj bi čovjelu preporučal... Nek se s nekim dogovori ak neko prodaje da proba na licu mjesta dal mu paše  :dontknow:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo: