Pozdrav ekipa,
već sam pootvarao par tema u vezi nrga dosadio sam sam sebi al ne mogu nać normalnog mehaničara da nije ovlašteni u Splitu pa sam na svoju ruku.
Sve sam sredio samo me karburator još zajebaj*. Dellorto 17.5 kojeg sad želim stavit mi je ležao 10-tak god i skorilo se sve u njemu. Ja sam to očistio benzinom i propuvao 2-3 puta. još san i uzeo zamjenski plovak za njega i stavia. Ne da se nikako naštimat pogleda san sve po forumu svu teoriju al jednostavno ne ide, palim ga i odma se digne na 5-7000 okretaja neovisno o ler šarafui smjese, sajla gasa labava, igla skroz spuštena, nigdi ne pušta zrak pruribnica je nova airbox spužva nova sve očišćeno. Imam dellorto 19 koji je bio prije sa malossi kitom, snjim upali bez greške i da se naštelat da radi u leru al mu krajna brzina bude 35-40 i guši se, ubrzanje koma al zato što sigurno ima sve postavljeno za jači kit (dizna glavna 70 i igla ne znam koja).
Zanima me koja mi je najbolja opcija, uzet kineski dellorto 17.5, da naštiman dellorto 19 ili da ga odnesem u ovaštenog ili se ovaj karb da spasit.
Na motoru je sve novo serijski i ne korišteno. (20 km na satu 2005 god).