Moj post nije trebao biti nikakva uvreda, ja sam ozbiljno pitao da li imaš ikakvog iskustva sa šarafanjem bilo čega jer po tome što ti pišeš pretpostavio sam da si početnik čim si nastavio voziti nakon par puta što ti se to desilo. Prvi put kad ti se to desi treba da shvatiš kao upozorenje i nastaviš dalje lagano. Ako se ubrzo desi opet odmah trebaš pretpostaviti da nešto nije ok i ne pokušavati ići dalje jer svako novo paljenje predstavlja novu priliku za poderati cilindar ili klip ili oboje ili nešto još gore.
Sreća pa možeš vratiti skut, dobro si prošao
A imam skutere od kad imam vozacku, nikad mi nije zacvikala masina, a svaki se znao ugasit, nikad to nisam odmah povezivao sa time da bi mogao zacvikat ukoliko ga upalim opet... Prckao sam po svima, popravljao svasta u tih 15 godina, ali generalku nisam nikada radio, niti bibse usudio... Nisam ja ni u jednom trenu ubijao taj skuter full gas, em je hladan bio em nemam takvu naviku, ni u jednom trenu nisam s njim presao 55 km na sat u tih 3, 4 kilometra voznje... Identicno bi ceste presao jucer, vozio se nazad covjeku od kojeg sam ga kuoio ili isao do garaze od familije u istom mjestu gdje sam i isao...
I zbilja mislis da ce ti covjek vratit novce, a jos si i sve papire rijesio sa njim??
Zaboravi stari moj, kupio si skuter, a jos ako si zeznuo termogrupu onda je definitivno tvoj.
Uglavnom, takav skuter se ne kupuje ako ne znas bas nista oko njega jer ce te na kraju jako puno kostati. Nisi jedini, masa je takvih ljudi prosla kroz ovaj forum, a vecina ih jos pocne pametovat da je to problem do tog i tog, a ne zna kak serafciger izgleda ali ja ih shvacam potpuno. Razlog svemu tome je sto su izigrani i onda ih to boli jer misle da znaju sve oko skutera sa spikom” kaj bogte, pa to je 2T, kaj se tu ima pokvariti, pa vozil sam ja Tomosa nikad nije stal”.
Da skratim, potrazi dobrog majstora i dovedi taj skuter u vozno stanje.
Mozda je zbilja banalan problem, moguce da ti je karburator zastopan i prvo treba krenut od tog pa onda ispitat el.cok jer mozda i on radi problem.
Za pocetak napravi ono sto valjda i sam znas, zamijeni svjecicu pa vidi dalje hoce li bit isto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako vrati, super, ako ne, ne... Papire smo ispunili, nisam imao gdje ovjeriti ugovore niti prenjeti motor na sebe, nedjelja je bila jucer... Mislio sam to sve danas rijesavati jer mi on ne treba za to.
Naravno da nisam najpametniji, daleko od toga, zato i jesam dosao ovdje pitati...
Jos jednom ponavljam, kada sam dosao kod covjeka, skuter je bio u upaljen i radio je... Neka logika nalaze da kad kupujes skuter da ga i probas vozit te bi krepavao i da sam ga isao probati... Nisam mu ga jucer odmah vratio jer sam mislio da bi moglo biti nesto banalno, ali ne zelim ni ja riskirati da me skuter ispadne puno skuplji i da ga nemam ne znam kolko jer je kod mehanicara...