Ha ha, to je ono sto sam ja stalno pricao i podjebavao. Znaci kad sjednem na taj tip masine, jednostavno G sila se ne osjeti, iako ima sve ima manje kila, ti kad to poklopis svojom tezinom, uzalud ti sve. To ide samo ako si lagan i nizak, dakle na racun toga jer je to dobitna kombinacija na 2 kotaca prije svega, ALI, kad takva osoba zajasi recimo normalno slozen Piaggio agregat, uzalud ti i 70ccm, kad te takav drzi sa 50tkom u sto sam se uvjerio masu puta, a ako mu das 70tku, taj izbrasnari 125ice i jace krene driblati, torpediranje mu je standard kojeg kuplung niti ne osjeti.
Jao jao, slabo slusate tesku i bolesnu ikusnjaru.
Ja kad slozim PureJeta ekipi, prije svega bez te muke jer dobro znam sta je muka oko strlanja, a sto je jednkstavnost i cuvanje zivaca iako pojedem Aprilia shit i zaglavim vec 3 mjeseca na njemu, oni svi lete propisno stari moj, masina skace od momenta i osjetis to u donjem dijelu kraljeznice kak iz mrtvih okretaja zavrti samo tak i susne, a ak hoces na zadnji nebus se namucio niti malo. Gotovo je nemoguce naci nekoga tko fura misiju da svi skuteri idu maksimalno, pocevsi od sebe i nudeci to drugima, jer je to u vecini slucajeva nemoguce i neodrzivo. Pod maksimalno mislim da se zadovolje razni kriteriji u svakom pogledu. Sto mislis samo kolika je to odgovornost ako samo obecas ljudima rezultate, pa neka si i sami to slazu?
Razlika je sto sam ja gurao i ostvario cilj, kako je meni, tako ce biti i tebi.
A Peza prica je, "moj je najbrzi, a ti ces se razocarati", jer bitno da je meni dobro. I sad se pitas zasto? Pa zato sto poskrivecki sumanuto serafim i serafim, tresem lovu koliko god mogu i kupujem tuning Malossi dijelove te drzim zube neprekidno stisnutima kako bih samo pokazao da se mogu drzati s Piaggiom, iako sam laksi, to cemo staviti pod nebitno, al samo nek sam tu iza Piaggio agregata. I nakon jedne dobre voznje, na Pezi se sve te performanse razremete i razvale doslovno, pa krecemo u novi ciklus borbe sa stisnutim zubima koji cak i skripe.
Nemoj zanemarivati tu stavku oko neprekidnog stelanja i neprekidnog lovljenja kompromisa, to ti je glavni razlog zasto sam digao ruke od Peugeota. On ima potencijala jedino u full originalu da zadovolji korisnika, sve ostalo ti je jedan zacarani krug gdje nikad neces biti ispunjen, pogotovo ako znas da postoji nesto jos jace i jednostavnije te zahvalnije. To biranje starta ili krajnje je napaceno, i kad odaberes, opet to nije to.