Uletila, neispravna, s debelim slojem prasinetine, djelomicno rastavljenih plastika. Zasluzila je vracanje i novu slavu jer je masina zdravko i ono sto mora biti netaknuto je i dalje markirano, a vide se tragovi pedantnosti tamo gdje ih treba biti.
Aprilia SR50 Factory, cini mi se 2007 godina, masina je Piaggio Purejet ilitiga sluzbeno C361M. 18tkm, procjenjeno stanje, veoma dobro.
Upalio sam je za par minuta, nakon sto sam stavio; akumulator, benzin jer je netko sve ispraznio, i stavio sam ispravnu pumpu goriva jer je stara bila malo strgana zbog otvaranja pomocu JCB kombinirke.
Upalila je iz prvog pokusaja
Nakon nepostojece kolicine muke i razbijanja glave i zestoke karacine, ovo je jos jedan od pussy smoke-a
U kucistu injektora, ostalo je malo starog benzina koji je postao razrjedjivac i to je dimilo dosta dugo.
Kad sam probao skuter, ostao sam odusevljen, jer masina je tip top stanje.
Podesenost prijenosa je kao tvornicka, sve lijepo utegnute, a performanse na razini savrseno podesenog skutera
Ubrzo sam skuzio da ima sve 3 tvornicke blokade jer je isla 51kmh;
- FX zablokiranu mapu koja neda preko 9500rpm uz manju snagu opcenito
- lim izmedju prirubnice i usisa koji osjetno smanjuje snagu i protok zraka
- prsten na varijatoru koji ogranicava rad prijenosa do njegove polovice potencijala
Odlucio sam skinuti limic i prsten za pocetak:
Motoric je jako startan i zivahan, tisi je nego prethodne generacije, jer je auspuh osjetno prigusenijeg zvuka, kao i usis. Prehladno je da provjerim koliko ide.
Stanje u prijenosu je ducan, nikakve masti i mazalice, samo vjecnost u pravom dokazanom smislu.
Sirina remena je 18.3mm, omaknulo mi se prilikom slikanja.
Radilica nema apsolutno nikakvog lufta.