I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
Ovako,nisam nigdje našao na forumu temu,zanima me može li se motor od 50ccm na brzine (tzr i slični) voziti s B kategorijom ili za to već treba imatio A kategoriju?hvala
Citat: apriliatuner - 23 Listopad, 2008, 23:18:09Ovako,nisam nigdje našao na forumu temu,zanima me može li se motor od 50ccm na brzine (tzr i slični) voziti s B kategorijom ili za to već treba imatio A kategoriju?hvalaMogu se vozit s B kategorijom!
Citat: Aco - 23 Listopad, 2008, 23:29:24Citat: apriliatuner - 23 Listopad, 2008, 23:18:09Ovako,nisam nigdje našao na forumu temu,zanima me može li se motor od 50ccm na brzine (tzr i slični) voziti s B kategorijom ili za to već treba imatio A kategoriju?hvalaMogu se vozit s B kategorijom! u biti sa M kategorijom
Na valjke idu samo oni koji imaju variomatski prijenos
jesi siguran u to?zar nsiu valjci samo za motore do 50ccm, bez obzira o kakvom se prijenosu radi?
da. vec sam gori napisao da sam provjerio iz prve ruke...
sad se opet vrtimo u krug...50ccm je 50ccm, islo 30 ili 90...
Citat: stipe - 25 Listopad, 2008, 23:22:04sad se opet vrtimo u krug...50ccm je 50ccm, islo 30 ili 90...Ali nije, pedesetke idu na valjke zato da se provjeri idu li maximalno dozvoljenih 50kmh(ili kolko 55?) to je M kategorija a ako idu više od toga(50 ili 55 ne znam) onda je to viša kategorija, a ako i ovaj na brzine koji može ići i više od 100kmh ne ide na valjke kako onda spada u M(50ccm) kategoriju??