Da napišem i ja pokoju pametnu,posto sam imao prste u slaganju ovog projekta,a opet i sam imao jako slican setup,koji je prosao torture i to krvave.Corector se mozda sjeti povratka s mora di sam se nateravao za njim na z750,isto tako je BB 180 turpija isla za onom njegovom lezaljkom 400cc po magistrali,tako da sto se mene tice polozila je.
Matija nije imao srece,slican scenarij sam prosao kad mi je zacvikao termostat i cvikao skuter i to dosta zesce nego njegov sad,pa evo i dalje voze taj klip i cilindar i je*u mamu svemu na kaj naiđe.
Izgleda da je bio na granici sa smjesom,slao mi je slike kad je otvorio termicu,klip je gorio,sve sa cela klipa se otopilo,a nije bilo daleko i da se klip otopi,znaci premalo goriva,nije se hladio i cvikao bi bilo koji agregat u takvim uslovima,a Matija ga je sa takvom smjesom drzao skoro 200km pun gas.
Sto se tice slaganja 70/BB u danasnje vrijeme je sve postalo ekstremno skupo,ipak to volimo i ponekad ne pitamo za cijenu nego samo za želje.Tko je god vozio 70 i BB zna da su to dva razlicita svijeta.Imao sam 70cc koji je mazao BB i to pristojno slozen,ali si svakih 200km nekog boga raskapao jer se uvijek nesto zasipa.
Ovo od Matije je preko jednog decka s kojim poslujem ovo sve sto je skupljeno kupljeno za cijenu jednog novog DReva 70cc.Dijelova za BB ima,ali ako trazis premiju i ono sto je rijetko to ces platiti ekstremno,ako uopce nagovoris toga koji ima da ti proda.
Ja sam sam Matiji rekao da ce plakat za ACom,dan danas tvrdim da me doboš i AC BB najmanje puta iznevjerio i da sam sa time bio najzadovoljniji,ali jbg iz toga nejde ekstremno konja van,pa je zanimljiv samo takav dok je iz njega izvucen neki max.
Primjetio sam da ima dosta provokatora,ali su to uglavnom oni koji imaju valjda neki problem pa dodu tu malo ubijat vrijeme i lijecit svoje komplekse,a ujedno nista do sad nisu prezentirali da bi nekome nesto i mogli prigovoriti ili eventualno dati neki savjet.