Daj ne seri, a upravo sam ti spakirao blokadu i trrbala je biti poslana kroz 1h.
Daj reci koji je datum slanja na posiljki?
j****ti isusa krista postanskog, jedino kod nas ti je posta pokvarila kvalitetu uskuge . Digli su cijene, toga nema nigdje u eruopi, svi se krste rukama i nogama, u Nizozmeskoj, Njemackoj i vjerujem.kod vas sve dolazi kroz 24h, a ovdje i kad platis da dodje, ne dodje.
Jednom su mi zdrobili paket i covjek me zvao 4 dana za redom DI JE DI JE, i sta da ja radim pogotovo kad je roba jedinstvena. I onda smo skupa bdjeli nocima i danima na stranici za pracenje posiljke,aktivirao sam onu tarifu od 10 00pminkakobi mogli neprekidno razgovarati sta mislimona kojem je kilometru autoceste paket, da bi odjednom izbila obavijest kako PRIMATELJ NIJE PODIGAO PAKET, a ovaj nije jeo ni pio vec je samo iscekivao postara i jos ga svaki put pretresao, ,isao osobno u postu svaki dan, znaci hodocasnik je postao, i oni napisu obavijest da ga innije htio primit.i pazi sad ovo, 9 dana se paketnije vracao meni nazad,nego je svaki dan pisalo da me nema kuci, a ja cekao i zivio samo za taj moment. Nakon cetvrtog "neuspjesnog pokusaja vracanja" ktisao sam u glavnu postu di su ti paketi, i nadje mi paket koji je bio zdrobljen.
Procedzra za zalit je sljedeca, pitas portira za email adresu di se zalis i onda cekas do mjesec dana odgovor.
Naravno da sam platio sve troskove dostave, plus povratne jer sam kako mi je rekla kucka koja je sisla odzogra, lose upakirao paketpa ga je zdrobio veci paket od 5x vise kilograma.
Najvise volim postu u Sibeniku, oni najvise vole napisat da su dosli na vrata i primatelja nije bilo,pa mi vrate posiljku. Morao sam istraziti taj fenomen i osobno sam otisao poslati posiljke iz njihive poste, znaci oni nemaju pojma o nicemu i kazu ti "mi to ne radimo" u prijevodu "daj idi u picku materinu,neda mi se ukucavati tvoje podatke, ubaci razglednicu tamo u sanducic ispred ulaza ka svi normalni turisti i odjebi", i ode tamo iza pulta odmarat, doslovno.