Zbuksao sam selen, nagurao gumu sa armaturom( nasao u steku) i u preostale supljine napunio ljepilo za stakla.
Zatim mi je Dario donirao selen, a ja selenu odma popunio supljine (volim punit supljine
)
Dan prije sam montirao Polini, a prije tog u prijenosu zatekao nove zelene role( pretpostavljam da su to za 250karb model 11.2gr), centralni feder je izdusotina, kuplung je dobar i zvono takoder, remen mjeri 21.1/2mm- kad se zubi presavinu lagano ima pukotina al to nije nis cudno, uglavnom uzet cu nov.
Stavio sam plavi Polini centralni feder, Polini MaxiSpeed sa 14gr rolicama.
Kolko vrti, ne znam! Neda mi se spajat obrtaljka al mislim da mu fali jos malo okretaja. Do 130 kazaljka na staje i onda krene malo sporije, do 140 dode i onda nabere 145 i nebi vise nabrao na ovim lokalnim prometnicama da si isus. Prije sa serijskim variom na istoj dionici sam imao 132-135 tako da je pomak vidljiv
140 po satu mu je 128gps
, full krajnju cu mu izmjerit na autocesti kad ce mi se dat i kad nabavim nov remen( al onda cu vjerojatno olaksat rolice 0.5gr), ali nabrat ce preko 150 na satu sigurno.
Uglavnom, meni dosta, krajnja me tolko i ne zanima, bitno je kakav je na medubrzanjima i na startu te da fino kruza 120 sa pola gasa.
Uglavnom, Bevu bi trebalo jos promijenit zadnju gumu( ma jos to vozi hahah), remen te nabavit original kofer sa naslonom.
Pa ako netko ima kofer i da ne trazi neke bjesne novce za njega, nek se javi u inbox.
E da, zaboravih napomenit da mi je amortizer zivce popio, tak je zapeko da sam ga morao skinut i izmlatit ko kurvu jer ga nisam inace mogao stelat, desni se dao ali lijevi ni makac.
Sent from my iPhone using Tapatalk