Da odgovorim po redu
Dao sam ravno 7000kn, malo smo se cjenkali i ja zadovoljan. Reko je lik da mu je vec lagano dosta rondanja nakon 15 god. i kupio si neki 4t.
Kaj se fergica tice, imao sam prije 13 god. istu takvu SR-ku i nije trokirala tak dok je bila hladna. Naravno mladost-ludost i klao sam je svaki put i dok je bila hladna i nije bilo tih simptoma. Samo je tu i tamo znala jako zafuckat kad sam je klao na hladno a poslje mi je frend kojem sam ju prodao reko da je zaribala jer je uljna pumpa otisla
pa mi je bilo jasno kaj je fuckalo.
Gume su lagano za zamjenu, prednje su iz 2010. a zadnje 2013.
Sto vise citam o tim gumama za scootere to sam vise neznam kaj bi uzeo. Vidim da vecina hvali bridgestone pa cu najvjerovatnije to uzet.
Da fali saraf, meho veli da ga nije ni bilo a ja se ne sjecam da je bas airbox bio samo sa jednim sarafom zasarafljen jer sad gore kod usisa bas i nije cvrst a pretpostavljam da ide isto onakav dugacki imbus ko i na drugom kraju koji neznam di bum naso.
Poklopac sam prvo posmirglao da se vise ne trusi pa preso sa primerom za plastiku i onda 3 sloja srebrne. I primer i boja su Duplicolor u sprayu, sve u kucnoj radinosti. Valjda bu sezonu zduralo