Pozdrav ekipa, da se javim ovaj put se javljam bez gipsa i krecem dalje u skuteraske vode
Da nebi bilo da Nrg nema problema upravo se javio prije 2 tj dok sam imao gips, problem je bio taj da je nrg poceo teze paliti sve dok nije bio kod mene, sogi posudio dok su lijepi dani..
Poceo sam laganini hodati i danas sam zacrtao da rjesim problem
U pocetku danas kad sam pokusao paliti skuter javio se 2-3 puta i zatim je bio mrtav nit traga nit glasa, krenuo sam redom i prvo skinuo svjecku, bila crna i zalivena, ocistio vratio i opet nista ne pali, zatim sam skuzio da je grana od auspuha ispod cilindra mokra od benzina, pogledam crijeva uredna su i cine se ok, zatim izvadio filter zraka a on je bio mokar, pogledao frgic a on kao da je iz rata pobjegao
Uzeo kist, benzin i ocistio ga
Takoder i dizne ispuhao, bile su protocne ali ne bas dovoljno
Dao sam si truda i sredio kuciste filtera, a on je bio uzasan
Zanimljivo je bilo kad sam isao izvuc kuciste filtera pa skup s njim iscupao i frgic, vratio sve to nazad, vise puta provjerio ono gumeno crijevo kj ide iz kucista u frgic ono sjelo za oskara i uz to provjerio jel zategnut frgic, probao ja upaliti opet ni traga ni glasa, opet svjecka dolje kad ono opet crno i zaliveno, e rekao neces vise razbojnice skinuo svjecku s bba provjerio jel baca iskru, ono šiba struja ko luda, vratim od nrg a ono banana, stavio svjecku od bba a nrg upalio na pogled kurble, sad kresne na zub..
Naravno sad za koji dan planiram stavljati yasunia pa moze koja pametna, koju diznu da ciljam koje federe naravno koje rolice i koliko bi se yasuni trebao vrtit na 50ki?