Dan ko dan nešto se nabavljali za BB-a nešto se radilo oko i Nrg,jutarnjim satima sam se zaletio do Bate Zvonkeca da se riješi ovaj trenutačni spuh..
Došao ja kod Zvonkeca prvo ispoštovali njegovog rally-a malo tockarali po ulici.. za to vrijeme smo čekali da se spuhce ohladi
Cilj nam je bio srediti spuh koji je bio varen,pa je pukao pa ja ljepio nekim tekućim metalom,neka kemija ljepila
Ovo je stara slika,ali nema veze dobro će poslužiti
Napokon Nrg se ohladio i krenuli na posao
Prvo je Zvonkec skuzio da mi slini gorivo na pumpici,nije bilo dobro zategnuta selna,zatim slijedi ručni rad Picassa Zvonkeca
Prvo smo isprobavali ako drži var onda ćemo tako napraviti ako ne budemo navarili novi komad željeza i napravit nove rupe i bok,na jednoj od slika se vidi da je netko vario više puta ne jednom ..
Bogme nosač je bio dosta popucao i na više mjesta,imali zezancije s maticama,kemijali nešto oko ispuha, bile su neke kemije s podloskama ali na kraju odustali od toga..
Završni proizvod je jako uredno napravljeno i bogme mi se sad dopada kako je išlo,Bata Zvonkec kaže da nàbavim drugi spuh jer je ovaj varen na topu a i pregrade su se raspale, za to vrijeme dok je on vario ja sam zamjenio filter zraka novim da sam siguran,probali niz ulicu malo sam previše nagurao filter pa se gusio,poslije namjestili i bilo je dobro,Zvonkec kaže da bi bilo poželjno zamjeniti i centralni feder jer je ovaj ubijen,to ću mjenjati sad kad nabavim drugi auspuh već mi se nudi par spuhova..
Došao doma i odma se prihvatio posla pa sve do sad do 22:15 sve oko matice na ispuhu
Dok sam došao do doma spuh je opet proprdio dolje i dopi*dilo mi je slušati zvuk odsarafljenog auspuha
Ovdje se vidi koja je strana zajebavala.. na kraju sam izgubio ostatak dana samo na maticama ali uspio sam srediti,naravno ipak su pale dvije podloske ispod i zategao novom maticom,sad puno manje zijeva ali strah me ako toliko jako zatezem da mi ne pukne nešto,poslje se bacio na posao čišćenja fergazera,nepojmljivo je staviti novi filter zraka a ne očistiti i frgic tj dizne,vjerovatno sam ja jedini pacijent koji u pol 10 navečer ide čistiti frgic
Frgic je bio malo zamazan,a dizne zacepljenje djubretom.. ispuhano kompresorom nakon verglanja i par kurbli motorcek zapalio kao iz prve,sad radi baš onako kako treba,upali na pogled ključa