danas je cilindar bio na mjerenju, cilindar je ko nov za neko čudo,tolerancija je 5 stotih i nakon toliko kilometara
, iznutra je samo pohonovan i to je to otprilike, rekao je dečko koji radi te cilindre da netreba ni slučajno brusit
još jučer je sve raskopano ali danas sam se susreo s nekim problemima, magnet neide dolje nema šanse,radapciger se neda uvrnut u magnet kao na minarelliju nego sa tri vide se stavi i onda se sa centralnom zateže, uglavnom glave od vida pucaju a magnet neide, malo sam ga kuckao gumenim čekićem al ne reagira,unutra sam malo spreja stavio pa ću i to sutra nadam se, klipnjača od radilice nema lufta gore dolje, doduše to ću sve vidjet kad ju skinem van, operem u benzinu i kucnem da vidim dal zvoni, ako bude oke vraćam ju natrag i ako dosjedi budu dobri
e sad, najveći problem je taj da je klip stisnuo karike i naveliko krenuo puštat kompresiju, cijeli klip je dosta crn kako je puštao ispod karika i mislim da ću uzeti novi 47,0 i bok, na poliniju je samo jedna specijala meni se čini tako da ju čuvam za zacvikavanje
ležajevi nisu imali puno lufta i nisu krenuli lupat ni niš, luft se osjetio pod rukom i kontroliran je sustavno svakih 1000km da vidim dal se luft povećava,no međutim nije bio nešto extra velik,niti je lupao motor, ležaj je zaružio samo odjednom na trećini gasa
,frend malo pomaže, ja uglavnom radim ove bitnije stvari i guramo nekako, još uz sve on radi, ja na fax i samo kasna poslijepodneva nam ostaju za rad
uglavnom imagevenue me nešto zeza za slike pa će bit