I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
PozdravDobro došaoSamo nemoj ljeti dolazit na more u IstruDalmacija i otoci možeNije ništa na nacionalnoj bazi nego mi pun k**ra* turista
Citat: Deki. - 06 Ožujak, 2019, 13:15:27PozdravDobro došaoSamo nemoj ljeti dolazit na more u IstruDalmacija i otoci možeNije ništa na nacionalnoj bazi nego mi pun k**ra* turistaJel to na racun vaterpolista?
Imamo i mi kod vas rodbine Zato nema razloga da se umanjuju prava zbog nacionalnosti, jbg svi smo mi ljudi.
Peza kao zgewindani Lamborgini
Onda kad dodes u Glinu javi se da platis neku pizzu u Casini
Citat: zvonkec92 - 12 Ožujak, 2019, 18:40:28Onda kad dodes u Glinu javi se da platis neku pizzu u Casini I sladoled kod Kadrije
Ak bu Thompson opet u Glini mozemo i na njega
Citat: SF2 Freak - 12 Ožujak, 2019, 18:57:27Ak bu Thompson opet u Glini mozemo i na njega Na njegov koncert cemo ic kad ga odrzi u Beogradu
Citat: Vlayco - 13 Ožujak, 2019, 09:20:31Citat: SF2 Freak - 12 Ožujak, 2019, 18:57:27Ak bu Thompson opet u Glini mozemo i na njega Na njegov koncert cemo ic kad ga odrzi u Beogradu KAj ste se primili tako pa to je samo pjevač koji je nastupo u Glini 8-9mj i na to me podsjetilo kada si rekao da si u Glini kod rodbine. Meni bi bilo drago da i vi u Beogradu poslusate Thompsona jer on je moj idol.