Pozdrav ljudi..zanima me dali netko ima kakav setup na vxr-u 180 u vezi prijenosa.Dali se moze sto izvući sa standard auspuhom i standard prijenosom da se promjene opruge,rolice bla bla ...Nemam baš iskustva sa lleader masinama pogotovo 4t pa dali netko mozda zna kako izvuć malo jaci šut od standarda, ako je uopce izvedivo i ima smisla.
Samo Multivar ili Polini variomat uz centralni feder koji dolazi sa njima i tjt.
Ja imam Polini vario sa podmazujucom bolcnom i mos vidit kako izgleda u mojoj temi (garaža/Piaggio X8 150), cijena na SA je 100€. Vario je za 180/200 leader/250quasar).
Sta se opruga kuplunga tice, ja sam stavio zute Polini, sto ti je optimala, start 3800-4200 kad odvrnes pun gas na startu.
Jos se mozes poigrat duzim i kracim remenom za jos nesto krajnje brzine ili bolji start, remen on quasara 250 bi trebao jako dobro radit uz ovo sve navedeno.
To je to sta se tice tuninga prijenosa. Sve ostalo se svodi na tuning glave, igra oko ventila i bregaste. Mozes i stavit komplet glavu i cil od 200LC leadera pa jos neki konjic dobit.
Spuh nema potrebe mijenjat ako glavu ne diras.
Sent from my iPhone using Tapatalk