Za sad mi je kombinacija da flasham ecu (cekam odgovor), ili da ga swapam s frendom koji bas zeli da mu motor puca, jer na njegovoj yamahi to finije radi (akrap ugradjen u ovlastenom).
Fora je i meni sto puca, pogotovo kad se krene zestit masina iznad 7k, ali bojim se za ventil jebacke su detonacije, pogotovo kad grune topovski udar na odredjenim okretajima, tad me dusa zaboli hahah Prednlst je sto se osjecam kao Mojsije, jer se svi razmicu po pola kilometra u naprijed.
PS zaboravio sam napomenut da je jucer zamjenjen semering ispod pogonskog lancanika jer je malo slinio ulje, to su priznali pod garanciju. Htio sam to odradit, ali eto da malo osjetim cari garancije, makar se osjecam tupavo zbog toga.
Dobio sam konacno sms poruku da stizu gume, uzeo sam i za
ŠTEK Pirelli Angel (najjeftinije su, i par dodje 850kn wtf, a nije mi zbog cijene nego mi je zanimljiva ta najnovija guma od Pirellija) i Metzeler Sportec
Za sad opusteno s gumama, a kasnije cu vidjet jel treba nesto drugo makar naginjem Bridgestoneu, ali se nisam mogao odluciti jer sam se troumio pa reko idem u medjuvremenu prosiriti vidike da budem objektivan sam sebi jer ne pada mi na.pamet hvaliti gumu samo zato sto je moja, da ne ispadne da je Bridgestone bog i batina za sve. Za male kotace na skuterima mi je definitivno broj 1, ima slicnih, ima identisnih, ali omjer cijene, dostupnosti i zadovoljstva me totalno cini velikim fanom.