NEznam ja
tu po zg-u padaju piaggi od strane mojega Peugeota i to sa rezo spuhom. Kaj ne vidis da svi hoce sada jaci spuh jer su ogorceni kaj sam ih sve propeglao.
Ja imam rekorda ali taj rekord se na Peugeotu vrti oko 8500-9000 kaj je ekvivalent na piaggiu obican Zx , TT.
Mjerio sam portmape novog raspakiranog cilindra piaggio i mojeg netaknutog. To je sve tu negdje mozda pola mm razlike u visini kanala i to cak mislim na strani francuza.
Ma Peugeotu je usko grlo usis ali i za to ima djelova , a kada se stavi posten usis i karb to je onda osjecaj kao kada sa serijskog spuha predes na rezonku. Iako to ne znaci da se 12 Gurtner nemoze dovesti u red da radi na svojih 100% kao recimo kod mene. Pa vidis da sa uveo pomutnju tu u hoodu.
Razmisljao sam da si stavim usis koji mi doma prasinu skuplja ali necu samo zato jer ovaj pezin je aluminijski i boli me tuki. Znam da nikada nece otici.
MEni drago kaj si razrijesio misterij oko frga. Znaci 12 frga daje nesto 3-5gpsa manje ali zato cucla 30% manje goriva
Uvijek bi potpisao za tu soluciju jer 17.5 stvarno nepotrebna frga na 50cc. Uz mizerno bolje performanse trosi puno previse da opravda te performanse. NA kraju krajeva pa SP 180 ima 20.5 sa 3x vise kubika. Kaj ce 50-ki 17.5