Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
A nije skupo a nije bas ni jeftino. Dobro je kakvih grobova ima za te novce. Ma kit ne planiram stavljati, za moje potrebe je ovo dosta. Paziti i maziti. HahaSvijetla su jebena da. A nasao sam prstenove angel eyes za male pare. Moram samo izmjeriti dimenzije krugova na njemu pa da ih ubacim . Onda ce tek biti jebena svjetla. Jel netko zna koji je promjer ? I jel se mora spajat posebno ili mogu spojiti na postojece kablove od fara da se pale zajedno
Ako ne mislis stavljat kit, nista ne diraj!!!!!Kakav luft imas?? Unutra/van??Ako je tako to je normalno, ako ti djeluje nesto veci luft, slobodno posnimi i stavi ovdje da vidimo.Ovo izgleda potpuno uredno.Bratee sutra javljam utiske kad sve namontiram . Mislim da nece bit potrebe za kitom. Samo della 17 nabacit. 12 je serijski na njemu a to je malo. Jos da mi je nac linearku neku i ko bog
Citat: PchelaUbica - 26 Lipanj, 2018, 18:54:51A nije skupo a nije bas ni jeftino. Dobro je kakvih grobova ima za te novce. Ma kit ne planiram stavljati, za moje potrebe je ovo dosta. Paziti i maziti. HahaSvijetla su jebena da. A nasao sam prstenove angel eyes za male pare. Moram samo izmjeriti dimenzije krugova na njemu pa da ih ubacim . Onda ce tek biti jebena svjetla. Jel netko zna koji je promjer ? I jel se mora spajat posebno ili mogu spojiti na postojece kablove od fara da se pale zajednoNasao sam i ja jedne promjera 7cm pa mislim da ce mi bit ravno knap u far. Odakle si ti nasao svoje? Da nisu mozda 4cm promjera?
Cuj to 20 kn, imas link? A nez jel seru na tehnickom ako se na far spoji, na poseban prekidac bar mos gasit palit kad hoces pa ni neznaju da ih imas
Citat: Jelly312 - 26 Lipanj, 2018, 23:20:19Cuj to 20 kn, imas link? A nez jel seru na tehnickom ako se na far spoji, na poseban prekidac bar mos gasit palit kad hoces pa ni neznaju da ih imasHaha pa da necu te lagat 20-30kn max.. To ti je na aplikaciji wish . Za koliko si ti nasao. Ja sam vidio da iste takve cigani u hr prodaju za 100 i kusur kuna.. Posto si ti nasao?A tehnicki neznm stvarno. Poznam tu ljude pa me to ne sekira
Eto nevolje. Puknuto uho cilindra gdje ide saraf od auspuha . Samo jedan je zasarafljen. Serijski spuh je ravan i ima onu ravnu grafitnu brtvu i malo je slinio al je donekle dihtao. A ovaj ima izbocenje sa onim prstenom . Pa zza popizdit druga srka sa puknutim uhom cilindra.. Nezz da skratim to izbocenje na ttu ili sta da radim?