240,400,600,800,1000,1500,2000 papir,kredu mozes nabavit u bauhausu i slicno,ja je nabavim kad mi triba u firmi sta se bavi inoxom uzican u njih krede plave.
Namazes felgu desolom (kupis u boje lakovi i tako to nekih 60 kn + 5 za kist) ,namazes felgu cilu ostavis da stoji,popijes pivu,onda udres miniwashem po njoj,otpadat ce boja i onda ako.di ostane ponovit postupak dok se neskine,onda pocnen sa tim papirima brusit,vidit ces kad tribas krenit sa drugom gradacijom sam to ti ovako nemogu opisat,vidit ces po tragovima brusenja na aluminiju,sve ce gladje ic sta je veci broj papira,kad dodjes na 1000 vec je neki sjajni mat kao,onda posli 1500 i 2000 i onda za kraj uzmes potroseni 2000 papir i sa njim opet prodjes al na suho,inace 240 400 ja radim bez vode,ostale sa vodom brusim i za kraj 2000 potroseni na suho i onda dobro oprat felgu od prljavstine brusenja i vode,cetku za poliranje prislonis na kredu dok se vrti na busilici/brusilici i kad poplavi cetka onda na felgu il nebitno bilo koji aluminij koji poliras i kad nestane plavo sa cetke jos malo poliras pa onda opet kreda da poplavi i nazad,iza toga je stavis na sunce gledas kako bljesti popijes pivu i odes doma jer prste neosjecas 5 dana iza hahah,eto nadan se da san pomoga.