Purejet je vjecan, sve cu vas ja to podsjetiti jos do kraja ove sezone
Pezu sam ubio, znaci peza je prah i pepeo, ta se vise nemre dic nikada, osim ako ne postane purejet.
Za ovog piaggia, pa tko ti je kriv kad fusas? Da si stavio filter gorova na vrijeme ne bi bilo problema, oprostit ces, ali ovo je glupost.
Ja ti imam na Elystaru direktno ustekanu pumpu u rezervar jer je cist kao suza, imam samo sito na lulici kao i svi i znam koliko pumpa tolerira necistoca....
I najavljivao sam potencijalne probleme sa distribucijom goriva.
Zasto?
Zato sto imas vakum pumpu upitne kilometraze i vakum ventil, i velika je vjerojatnost da ce biti problema, plus imas smece u rezervaru, i jos bez filtera... a bokte, pa koliko je tu faktora???
Dok kod Lunje imas rezervar u kojem vidis dno i situaciju, vakum ventil i prirodni pad do frge. Tehnicki jednostavnija izvedba, ali ako odradis svoju kvalitetno i pedantno, vjerojstnost za kvar ce biti izuzetno mala. Dakle ne smijes fusati ni slucajno jer ce ti se odbiti od glavu!!!
Ja sam se isto najebao s tim polovnim pumpama, i jedino sto bi stavio je nova original, bez vakum ventila. Ili kupi i ventil original i bok.
Za Lunu ne znam kako si imao toliko srece, ali taj skuter je jako brzo protutnjao da ga nosam stigao ni vidjeti. Ta slava od par tisuca kilometara mi nije relevantna, jer kad se sjetim sta sam sve zdrobio na minarelliju kroz 30, 40tkm to je cudo.
A kad to usporedim s piaggiom purejetom, bokte pa to je enormna razlika.
Kad budes ocistio rezervar od djubra.
Stavio novi fiter goriva i kvalitetna crijeva
Vakumsku pumpu goriva
Vakum ventil, dakle sve original, i kad to stane, e onda popljuj