Evo nisam stigao u toku pisat sve je napeto,ljeto je pa je vruce i ostalo... Od 3 komada slozen jedan sp..
Prvo sam uzeo na slikama rozog,nije bio rozi bio je sav sjeban. Ovo rozo je bila isgra sprejevima tek tako da se ne vozim bez plastika. Masina je bila pic sta se za drugi dio motora nebi reklo. I strja je bila sve ispravno.
Onda sam uzeo crnog na slikama-vxr vilice, polirane felge, polirano deklo, malossi glava,malossi vario, oko28,kucelj kopija pma zavidanog... On je kupljen cijeli samo zbog dijelova..
Zatim sam.mijenjao crne plastike za plastike koje su bile pripremljene za farbanje i njih po zelji decka farbao u bijelo i dodao novca za original crno crvene na slikama.
I na kraju, tuning dijelovi prebaceni sa crnog na rozpg, vxr vilice i polirane felge i deklo. Sa crnog je jos sic i far. Od rozog ostao kostur i masina i struja, urica. Plastike od frenda crveno crne. i to u konacnici izgleda kao na slikama. Ceka se prirubnica pod 45,gljiva spuzvasta, suport imam treba ga stavit i tako. U meduvremenu sam stavio progrip ruckice i naruceno jos sitnica pun k.
Uglavbom updateat cu kad dodem sa godisnjeg.
Trenutni setup je :
Malossi glava
Malossi vario
Kucelj zamotani
Usis nakopan
Cilindar nakopan
Oko 28
Malossi gljiva
I tko god je probao skuter kaze da bas dobro ide , i ja sam.jako zadovoljan kako ide, samo bi u blizoj buducnosti stavio bolju glavu i neku radilicu.
Kako vam se cini? Kako izgleda? Sta bi vi jos na mom mjestu napravili? Sve primam