Pozz
Teska srca al odlucio sam se na prodaju moje Gilere radi kupovine jaceg motora
E ovako mene zanima sad realna cijena koju bi mogao trazit za taj motor
Skopirat cu opis oglasa na njuskalu koji jos nije aktiviran:
Prodajem Gileru Runner, 2008 godina u savršenom stanju.
Motor je garažiran, redovno servisiran, nikad padano i nema niti ogrebotine na sebi kao iz salona.
Motor ima sljedece djelove: Gianelli Extra auspuh, žute malossi federe na kvacilu, malossi 3,7 grama rolice, malossi red sponge filer zraka
Motor po satu ide 90-95 km/h
Napravljen veliki servis prije 2500 km
Zamjenjene pakne prve i zadnje, promjenjeno ulje u kočnicama, novi remen(orignal),novi akumulator, rolice, klizaci variomata, nova vodena pumpa, zadnja guma (sava mc29), zamjenjen klip, cilindar i karike, te komplet svi lageri, uglavnom sav potrošni materijal.
Prvih 700 kilometara nakon stavljanja novog klipa, cilindra i karika motor vožen maksimalno 60 kmh zbog lagane razrade motora.
Točeno iskljucivo samo full sinteticko "castrol power 1" ulje ( jedna litra košta 130 kuna)
Posjedujem sve, ali baš sve seriske djelove motora: aspuh, rolice, federe kvacila pa cak i seriski filter zraka, te sve lagere i stari klip,cilinar i karike koji su zamjenjeni. (također imam sve blokade koje su bile na motoru, prsten variomata te limic za zrak)
2 kljuca i svi papiri te servisna knjiga.
Na motoru ugrađena električna blokada sa prekidačem koji limitira brzinu motora na 50 km/h, tako da bez brige prolazi na tehničkom pregledu.
Evo to je tekst koji sam napisao u oglasu
-S tim da cu ga ja jos regat krajem 3 mjeseca jer se jos planiram vozit dok ne prodam
Ugl motor je fakat pic pic, nema crte na sebi i za njega bi trazio 1350 eura
Slike cu stavit kroz dan-dva ako nekog zanima mozda ili mi se neka javi u poruke.