A gdje se nalazi tsj poklopac i kako da znam da lije problem u ventilima i kako da znam kad su nastelovani kako treba, i zanima me da li moze nesto da se desi sa motorom ako ih ne ustelujem dobro, moze li zaribati ili nesto otici jer to stvarno nikad nisam radio
više se trebaš brinuti što će biti ako nisu dobri,a ti ih ne podesiš..
ma nije to nikakva nauka, tehnika je ista za sve, samo su male razlike u izvedbi... za to ti trebaju "špijuni" iliti mjerni listići kojima se mjeri zazor ventila, tako da ne moraš ništa kemijati. Uguglaj "gy6 valve adjusting" ili bilo što slično i naći ćeš hrpe videa o tome. Ali ako nisi siguran, zamoli susjeda, prijatelja ili već nekog. Ali ako si raskopavao rasplinjač, siguran sam da ćeš se lako snaći. Poanta je da zazor na ventilima MORA postojati i to 0,1 za usisni ventil ( gornji) i 0,1 -0,15 ispušni ( donji) ( svatko će ti reći drugačije, ali nećeš pogriješiti sa ovim vrijednostima zazora). Ima bezbroj tema o tome na svim jezicima, samo malo potraži.
poklopac ventila se nalazi s prednje strane motora prema volanu, metalni je ( otprilike kockasti) i drže ga 4 šarafa M6. Kada to makneš, sve što ti treba ti je ispod toga. Ako skineš i, iz nekog razloga se uplašiš i misliš da ne možeš to napraviti, samo vrati poklopac i zašarafi ga, sve će biti kao prije. Međutim, ako već skineš poklopac, probaj vijke, kojima se podešava zazor, malo micati rukom, MORAJU imati malo lufta kada je klip u gornjoj mrtvoj točki, odnosno kada su ventili zatvoreni ( ako pratiš upute na video,nema šanse da nekaj zaj****. Ovaj video nije direktno za tvoj, ali sve je to maltene isto.
Ako i nađeš da je problem u rasplinjaču bio, neće škoditi preštelati ventile, pogotovo ako se ne možeš sjetiti kada je to netko radio.