Lijep pozdrav svima. Imam par problema sa svojim skuterom pa me zanima zna li netko u čemu je problem.
Radi se o NRG MC3. Sve je više-manje normalno radilo do prije koji tjedan. Uhvatio me dobar pljusak dok sam vozio i od tog dana (možd i nije povezano sa kišom) su krenuli problemi.
1. Skuter, ako se upali, u leru ima neki čudan, piskutavi, visoki zvuk. Ne znam kako ga opisati. Kad se da gasa i u vožnji se ne čuje. Kvačilo, remen ili nešto?
2. Par dana nakon toga, skuter nisam palio ni vozio sigurno 2 tjedna. I sada neće da upali. Akumulator mi je prazan od prije i to znam, ali neće ni na kurblu.
Jednom možda upali i osjeti se da se guši, ako mu se odmah ne da gasa, ugasi se i poslije toga nikako neće da upali ma koliko kurblao. Tek bi možda idući dan opet upalio.
A ako bi ga malo provozao kad se upali, onda bi se kod vožnje, kad dostigne možda 10-20km/h ili više okretaje, odjednom okretaji pali i izgubio bi na brzini, ko da naglo pustim gas.
Nemam pojma u čemu je stvar. Više me brine ovo da neće da upali ni na kurblu, a za taj piskutavi zvuk ću lako.
Sviječicu sam promjenio i ne čini mi se da pomaže.
Zahvaljujem na pomoći!