Eto da predstavim i ja svoj drlog
Sasvim slucajno cuo da kolega sa posla prodaje nekog talijana ja oso vidit kad ono runner i tako je to sve krenulo a nisam ni imao u planu kupovati drugi skuter
Nije bio bas u prekrasnom stanju:
Mnogo toga nije radilo kao i elektronika,a u pitanju je bio samo sjebani osigurac
Prednji kotac se jako cuo a lezajevi su bili prekrasni,sva sreca da mi nije zablokiro tocak u voznji.
Precvikani vodovi u satu,bmw svjecica
,pokidani indikator temperature,semering iza variomata slinio,popucani ruzni zadnji far...
Na gileri je bio i neki blesavi auspuh,mf power sa topom (valda) od serijale.
Skuter je isao 90 po cukici.
SKuter sam pripremao za registraciju,i taman dan prije registracije sam rijesavao blokadu (prsten) i taman idem na djir da isprobam i provrti mi navoj radilice
Sta rec jeben sreca!nit sam jako pretezao ni nist jednostavno provrtio,ocito je bio u kur*u.
Rastavljaj sve,prvi put sam rastavljao pia blokove.Narucio sve dijelove i udri.
Hvala jogu i zoltu na pomoci,malo sam ih gnjavio
Uzeo novu radilicu,lezajeve,semeringe,brtve,karike,remen,mikroremen,centralni,male federcice,rolice,matice,filtere,zadnji far,poklopce zmigavaca...
Vecinu plastika ispolirao i "sakrio" manje ogrebotine,plastificirao deklo itd...
Na kraju je sjeo i mali od yase
Skuter se sad laganica vozi do posla i nazad,malo da sjednu karike,jos moram uzet multivar,termostat postelat prijenos i to je to.Onda se bacam na plastike,lakiranje a ove hrapave kupit "nove" itd...
Update uskoro