kolega nije ovo bas dobro...
opet sam isao gledati s cime si se tocno bavio i sad se i iz videa vidi...
prva stvar motor ti je jako trom na davanje gasa,ona svjecica sa predhodne strane ima gore puno naslaga i ja bi rekao da je to previse ulja u smjesi i odmah kad motor digne okretaje cuje se kako malo trokira...
posto imam istog webera pa znam kako se ponasa,ono sto probaj napraviti je da dignes zeger na igli za jedan zub,pa prekontroliraj smjesu, weber reagira tako da kompletan spektar malo osiromasi sa pomicanjem zegera i trazit ce te izmedu 1/4 i pola kruga otvaranja na seraficu smjese.(njega ces postelati da malo podignes ler na serafu s oprugom i onda serafic smjese otvorenog na tri kruga zatvaras do nivoa dok skuter malo ne spusti okretaje,kad ih spusti vratis se opet u kontra stranu do nivoa di je ler bio najvisi ali malo se vrati i onda pomacima po milimetar dobijes da ti nakon davanja gasa odma spusta okretaje na ler.
druga stvar ako motor jako dimi malo odspanaj tu sajlu,nema potrebe da bude vise od 2.5-3% ulja u mjesavini...
treca stvar ono sto si kemijao s podloskama i bolcnama nije dobro jer ti motor krece iz "druge" brzine.
vrati gore orginal postavke multivara i podlozi sajbicu izmedu ventilvara i bolcne da zbroj bolcne i sajbice mjereno do multivara bude sitno manji od mjere remena sa unutarnje strane.Cilj je dobiti remen na bolcni ili sto blize njoj a da ne proklizava kad ga rukom na prazno probas okrenuti.
evo ti snimka mog skutera kako ide sa najslabijim rezonantnim auspuhom od leovincea,leovince sprinter...
kvacilo je mrtvo i cuje se da proklizava ali mozes vidjeti kakav je odaziv na gas i kako kuplung mora uloviti te kako okvirno mora ici kroz ubrzanje...