Ako ih ima dosta, lakse ces se i jeftinije snaci za dijelove.
A cesto je prva generacija motora u banani, tako da ti je ovo pametniji izbor.
Jel zna netko zasto na tim 1.5 2.2 dci probija kompresija kroz dizne?
Moj prvi susret sa dci motorom: stisnem gas do poda i odmah se upali zuta lampica
Nedugo nakon toga sisti kompresija i uljne pare pored dizni...
Ovlasteni popravio to cudo, ali po drugi ili 3x unutar 120tkm 1vl. Ovdje vec sugeriram prodaju tog auta jer cijena dosadasnjih servisa i slepa premasuje toleranciju zdravog razuma... Ali ne, renault ima komfor i eto, nek se razlikuje od ostalih, makar to kostalo na desetke tisuca kuna vise...
Doduse ima i provjerenih motora...
Iduceg ljeta ide auto na more, i u Obrovcu se ugasi, opet dizna. Lete hakovci sa svih strana, pitam se valjda prate dci oznaku jer im se sigurno isplati
Uzimam stvar u svoje ruke i pronalazim problem. Debela bakrena podloska izmedju glave i dizne na dosjedu je probila kompresiju.
Za 30kn je kupujem u ovlastenom, i ugradjujem. S tim da primjecujem kako je dosjed u kur*u.
Izdrzalo je 2 mjeseca i onda opet na drugom cilindru
S obzir da nije moj auto, boli me kita, opet je zavrsio u ovlastenom sa naravno par somova kuna popravke (ne vjerujem da tu ima spasa jer su svi ti dosjedi vec razj...tako da momci samo stave 4 nove podloske i to bude 120kn materijala i 2500kn rad).
Koji su to motori po specificnim oznakama pojma nemam, ali da su problematicni jesu, sad sto ih tocno jebe nitko mi nije znao reci, cak ni decki iz ovlastenih jer oni samo ugradjuju, jebe se njima za trazenje uzroka...