50ccm, znam da su kinezi bla bla bla. Trazim dobre majstore i voljne ljude da mi pomognu. Imam vise tehnickih pitanja. Naime, skuter tesko pali dok se prvi puta u danu pali, svaki sljedeci put tipa za 1-3h upali od prve. (vozim se svaki dan, al svaki put dok ga prvi puta palim u danu jedva zapali).
Prijatelj također ima isti skuter, no njemu štop svijetlo stalno svijetli, probao je kocnicu otpustiti-stegnuti, provjerio je doticne kablove i sl. ne znam koliko ucinka ima s tom provjerom sajle al uredu. Nadalje, trosi mu ulja puno, jel moguce da je nesto drugo otislo a da nisu karike? Prilikom jedne voznje mu je bacalo kroz auspuh ulje.
Nadalje, opet se vracamo na mene, dakle svakih 1-2 tjedna ode mi kratko svijetlo na zaruljici, zasto? Znaci to je ona zaruljica koja ima kratko i dugo, no samo ona nit za kratko svijetlo ode, sto moze sa strujom biti problem? Sljedeci problem je, promjenio sam klip i karike na svojem, i ponekad ide 50-60km/h, nekad samo 50km/h najvise (o istoj cesti govorim) jel to neki problem il je to normalno?
Evo, ako mi je neko voljan pomoci zamolit cu Vas da mi probate dati najbolji moguci savjet.
Ako i Vi imate pitanje za mene, mogu vam i ja odgovoriti ako cu znati
Unaprijed hvala! Lijep pozdrav