Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 32 Gostiju pregledava ovu temu.
Imas na 14oj stranici krokodilku koju sam ja kupija,samo sto je crna i dize 3t za 500kn.Dosta je kvalitetnija od tih malih
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
cudo da ih jos ima, kod menensve sve to razgrabilo u prvih 10min kako se lidl otvorio. prvo su ppanule brusilice onda busilice
Puls jessi platio carinu na tu mojkitu?
Citat: PchelaUbica - 22 Srpanj, 2020, 13:26:15Puls jessi platio carinu na tu mojkitu?Nema carine, salju iz belgije.Jucer san na suzuki swiftu odvida sa njon zadnji bubanj koji je stegnut na 175nm, u 3 sekunde ga je otpustila.
Brusilica bez baterije i punjaca je bila 270kn, punjac 60kn i ja to dao na njuskalo za 350, zaradio 20kn haha jebiga da sam znao ranije da te zanima ostavio bi ti
95% sam siguran da je račna Dowidat, imam identičnu doma. Pretpostavljam da je i ostatak Dowidat. A ako sam u pravu onda je to top alat (današnji Gedore: GEbruderDOwidatREmscheid).
WTF, ja ti dam 200 Možda sam u krivu, ali sve mi izgleda kao da je to to. A čak i nasadni mi izgledaju da su original.https://i.ytimg.com/vi/90OBP07Zqsg/hqdefault.jpg