Ukratko...
Gilera runner SP 50 2006. g....kupljen preko oglasa i nisam se presao cca oko 400 km, a skuter je bio kod 3 mehanicara. Svi su ga kao slozili i rekli da je ok.... da bi nesto krepalo nakon 2-3 dana.
Skuter mi se bio gasio ponekad i nisam ga mogao upaliti. Pa je sljedeci dan bio ok, pa opet krepa....nova svjecica, lulica ( guma ) koja ide na svjecicu, bobina. Kad sam to zamjenio..opet mi se ugasio. Odfuran na servis gdje sam trazio da pregledaju sve...pregledali...navodno je bio problem u elektronskom ckou koji je krepao. Promjenjen mu je cok i radio je tocno 2 dana...nakon toga je krepao na semaforu i mrtav je.
Ne baca iskru i mrtav je. Neki vele relej, neki namotaji, a neki vele da je skuter uklet. Trazim egzorcista ili postenog mehanicara koji se KUZI u skutere i koji ce doc sa alatom i složit ga ispred mene kak spada da skuter ne krepa nakon 2 dana.
Znaci da bude u normalnom voznom stanju i da ga mogu prodati.....jel ne zelim da netko kupi sranje kao ja....ako ima netko nek se javi...ako ne..skuter ide na prodaju ili u djelove (bar izgleda kao nov )
Fala...uprava!