Nesto mi sinulo jucer pa danas sproveo u djelo.. sjetio sam se frendovih svjetlecih kapica ventila, koji nazalost su brzo krepali...
Materijal:
- Drzac baterija za mignonke 2 kom 7.80kn
- LED 2.5mm crvene prozirne 4 kom 10kn
- Kabel flat 10 pinski 0.5m 2.45kn
- Prekidac najjeftiniji 2kom 8kn
---------------------------------------
ukupno oko 30kn materijala
Posto kinezi imaju felge takve kakve jesu, na jednoj strani je rupa u krakovima u koju na knap stane drzac baterija sa baterijama i prekidacem, sto je jako dobro jer je moguce sklop zastititi od kise.
Prvo sam zalemio ledice na kabel koje sam paralelno spojio. onda sam na taj kabel nalemio jos jedan dvozilni koji ce ici na bateriju tj jedan kraj na prekidac pa na bateriju (+) i drugi direktno.. sve sam to strpao u krak felge i ledice zaljepio na rub felge.. cilj mi je nabaviti kakve ljepljice trakice crne boje kojima cu zalijepiti te zice da se ne vide, nesto kao izolirka ali da bude jace ljepilo... za zastitu baterija razmisljam naci negdje komad gumirane kakve kanalice ili neceg, sto ce se natakniti preko kraka felge i tako je zatvoriti. kad sastavim i za zadnju felgu sklop, nabavit cu si jos 4 ledice tako da ce na svakom kotacu biti po 4 komada.. da bolje sljastri.. je da se cini kao kirbaj al mi to nekako jebeno izgleda... odlucite sami:D napravio sam nekako iz glave spoj kako bi trebao izgledati... kad napravim sve kako sam zamislio, kupit cu si crvene trakice za obruc i ostaviti taman rupice za ledice
Materijal
Testno paljenje
Probna montaza
Pogled iz daljeg
I za kraj, clip... malo losiji al jbg
I za kraj 2: Blig Bling efekt je neizostavan, ljudi vas u prolazu gledaju bijelo i ne kuze sta se to vrti na kotacu... preko dana izgleda kao krvavi komarac
EDIT: vidim da sam valjd obrnio u prvoj slici izvore napajanja, + ide preko prekidaca na ledice da se zna