Znaci doslovno sve lezaje u bloku sam mjenjao i stavio sam skf i skuter je zesca kemija i vec se 2 godine vozim i nis se nije raspalo.... Tak da nemrete pricat da je skf smece....moji jesu made in france i navodno su bolji od ovih iz bugarske al opet onda nemres napisat skf je djubre, nevalja, smece i raspada se....ja bas kazem da je skf jebeno dobar
ja neznam jel citas ti
skf made in france je dobar, zapravo odlican jer nekada se u minarelli blokove stavljao taj francuski skf jer nije bilo niceg drugog i to je super klapalo, kad su poceli prodavati bugarske sve je otislo kvragu jer su se lezajevi raspadali doslovno, meni na serijskom piaggio bloku sa serijskim auspuhom (i diznom 64
) lezajevi su se raspali unutar 400ak kilometara cini mi se i to je stavljena unutra nova radilica i nova termogrupa pa mozes si predociti kako mi je bilo kad sam digao glavu i vidio kaos unutra, nakon toga stavljen NTN i nikad problema.
Za minarelli ide koyo, pored skfa nije bio toliko razvikan ali kad je skf pao kvalitetom koyo ti je bio jedini izbor i ti lezajevi su super uz fer cijenu