Evo kao veliki fanatik i zaljubljenik u BMW e30 popularnu kockicu da vam predstavim svojih sadašnjih i bivših par komada
1. BMW e30 4door 316i 90god. 102ks
2. BMW e30 2door 318i 89god. 113ks
3. BMW e30 2 door 318is 90god. 136ks
Nakon 3 komada i pun k. pređenih kilometara uocio sam da su mi sve do sada bile slabe, i skuzio da mi drift ide onako od ruke
Skupio sam nekako neke novce i odlucio se baciti na projekt *season 2014 drift car*
1. kockicu 316i 4 door razmontirao sam do zadnjeg šarafa i ubacio 2.8 24v motor iz BMW serije 5 sa 200ks
Zatim su krenule preinake ovijesa ,kompletnog motora i sve šta ide uz to ..auto sam složio u skladu svojim mogucnostima i znanju !
Na kraju je ispalo auto 220ks na 900kg bilo je cudo za voziti meni "klincu" od 20.godina san snova .
Odradio sam par treninga i sve se cinilo odlicno i spremno za natjecanje
Prijavio sam se na poznati Croatian Drift Challenge i dobio upute da moram voziti PQ (predkvalifikacije). Nakon 1kruga zagrijavanja krenuo sam probati spojiti stazu. Sve je islo super dok nakon nekih 5-6 krugova auto nije zakuhao ,digao temperaturu i pukla mi glava motora komplet,.. PQ nisam prošao naravno ,auto vratio doma u garažu popizdio i prodao Sada nakon 2 god .pauze radim ponovo projekt sa više znanja i moguconsti ,nadam se dobrom ishodu
Kasnije nakon toga sam kupio sada vec 5 po redu kocku hehe 316 frgu 75ks koju drljam po gradu dok se projekt ne zaavrši
Pozz svim od e30 fana i hvala na čitanju