pozdrav svima, prošlu jesen sam doživio havariju s baotianom skrivio mi ventil i otad sam ga spremio u dvorište i ništ nisam dirao do prije koji dan
suma sumarum da sam stavio komplet drugi blok koji ima na sebi cca 2000 km, klip uredan bio, stvarno što se kaže mašina za poželjet. termogrupu sam skinio, i stavio komplet novi kit 72cc cilindar, klip, karike, bregastu i novu glavu s ventilima. složio ja to ventile od oka ali ventili se dosta jako čuju pa ipak moram posudit špijune da naštelam kako treba, može prvo savjet kako najbolje za 72cc ispuh i usis ?
druga stvar, curi mi dolje na karburatoru na onoj cjevčici za višak goriva... rastaivo sam dolje čašicu i nema truleži, plovak je uredu čist miće se lagano gore dolje?? koja je solucija :S da napomenem taj karb je bio na tom skuteru 2 god radio bez problema i nikad nisam imao taj problem. da napomenem da nije onaj klasični kineski karb već gore ima željezni poklopac, i ne može da radi bez neke "pumpe" koja se montira iznad magneta iz koje ide crijevo koje se spaja na odušak koji ide sa sita goriva i ide u prirubnicu
i motor kreće dosta sporo kako da objasnim dam gas točak stoji neko vrijeme moram dost gasa dodat da se pokrene, vjerovatno preteške rolnice ?
zadnja stvar, ostavio skuter u dvorištu da odstoji jedno 2-3h dođem nemogu ga upalit i nakon verglanja ispod filtera zraka velika fleka benzina + i dalje curi iz karba.. očito da preljeva. e sad šta je problem, vakum ventil ili plovak ?
molim za savjete, hvala puno unaprijed