prvo da te pitam,u toj temi za doticnog da li si ti ostecenik ili si ti ostetil nekog?ili imas ikakve veze sa time?
po tvom komentaru vidlo se da nemas veze s temom,uz to nije bil konstruktivan nego huskacki,forum je ko i drzava i bla bla..
kakav god da je bil spamm je,kolko dugo si tu vec si se mogel naucit tih par pravila..
za bilo kakvo komentiranje ako se nema veze s temom dobival se prije drito ban,2 puta sam komentiral dobronamjerno i 2x sam dobil od efza bann bez upozorenja i iceg,ali treci put sam se suzdrzal od komentiranja.
umjesto spamanja mogel si fino otvorit temu kak si ovu otvoril i dat kakav konstruktivam prijedlog u vezi trgovine..
kome se na njuskalu zalis dok te zavaljaju?sa njuskala idu po kucama ubirat tvoje pare il utjerivat pravdu umjesto tebe?
kaj se tice ukidanja necega,o tome odlucuje neko drugi a ne ja.
ali bilo je govora o ukidanju trznice pa je ipak izglasano da ostane ali smo bas u zavrsnim pregovorima da se uvede naknada za koristenje trznice clanovima koi imaju hrpu svakakvih oglasa da si malo place podignemo.
da,mi smo bahati,u tvojoj evidenciji warna se fino vide jedne te iste stvari,pisanja po oglasima,spammanja,vrijednja i provociranja clanova foruma i neispravni naslovi oglasa,bokte imas 800 oglasa i onda naslov nemres napisat kak treba?neg da mi ko majmuni ispravljamo za vama?
to ti i je jedina aktivnost na forumu,oglasavanje i bumpanje oglasa
ps,a ako nekom ko je na crvenoj listi saljes dijelove bez para da,onda si si sam kriv