Kao prvo hvala na vašim komentarima, istina Pula nije selo ali nažalost u puli a i u okolici nema nitko ko popravlja peugeot skutere, servis ovlašteni ne postoji, rade raznorazni dečki po garažama, ali nitko da mi preporuci nekoga, tako da neznam kome odvest skuter na dijagnostiku, pitao sam i po forumu ali dobio sam samo jedan savjet za čovjeka koji na kraju nema vremena za baviti se time, ostaje mi opcija prevesti skuter u rijeku u servis gdje mi je čovjek rekao da za ruke za generalku plaćam 1000 kn, plus djelovi, zatim dok platim i neki kombi ispadne me preskupa, zbog toga tražim savjete dali će generalka na motoru riješit problem što je skuter izgubio snagu, evo danas sam se usudio ići na posao sa skuterom, to je zajedno nekih 15km, evo što sam primijetio, kao prvo teže pali, na dugme samo nakon što ga upalim na kurblu, i na kurblu pali nakon desetak pokušaja i to nakon što prstom zatvorim cijev na filteru zraka, ali ako prst zadržim duže nakon što upali, odmah se ugasi, zatim nakon što upali radi desetak sekundi pa se ugasi kao da ne dobije gorivo, i tako dok upali vrtim ručku gasa i krene normalno, ima bolju snagu,e onda nakon par kilometara gas držim isti ali skuter počne gubiti ubrzanje i brzina sa nekih 50 padne na40, a uz lagane uzbrdice jedva 30 km/h, kao da mu nakon što se malo ugrije nešto oduzme snagu, e da i tokom vožnje sam probao prstom zatvoriti rupu na filteru gasa i motor se počne gasiti, i danas sam primijetio da svijetla ne trepere, neznam zašto, jučer sam vadio svjecicu, skidao dzek sa cdi-a, i vadio osigurač???
Poslano sa mog D2303 koristeći Tapatalk