Pozdrav svima.
evo imam zipica 50 kubika četverotakni na njemu je sve tvornicki nista nije stavljano blokada mu je skinuta sa variomata maximalna mu je brzina 60 do 65/KM ,
e sad imam malih problema kada ga vozim u punom gasu koliko god moze razvuc a to je 65 maximalno onda mi se dogodi kada motor prikoci i neda mu vise trzne dode do maximalne brzine i neda mu vise nece kazaljka ni mrvicu da se pomakne e sad mi nije jasno vozio sam od prijatelja motor bautiana isto skinute blokade ..... i kad sam vozio ga nizbrdo u punom gasu on je isao 80 85 barj e tako pisalo na celeru i nije ga uopce kocilo kad sam isao sa zipicem svojim ide ide i kad dode do max nesto ga zakoci i stane na toj brzni tj okretajima to kod ovog bautijana nije to sam samo kod svog primjetio .
ja mislim da je razlog tome elektricna blokada gledao sam na forumu dick rezanje kucista bla bla ja mislim da to glupost cista zip je 2007 godiste rekli su mi ljudi da neka roza zica da se prikine i izolira tamo gdje je svječica provao sam skinit i bile su neke zice al nisan vidio rozu ,
ako je neko vec imao zipa i take probleme i ako zna gdje je problem i da je rjesio ako moze da pomogne i ak zna gdje bi jos mogle biti blokade za auspuh znam
al me muci ta elektricna blokada neznam gdje stoji tocno i kako je skinut al mooja prepostavka je da to nema veze sa diskon