Na Lunu stavio Dr.Evo 70 kit,dellorto 17.5 sa diznom 78(smjesa na 1.5-2 kruga i igla na drugi zub odozgo),stage 6 pro replica auspuh,serijsko 112 kvacilo sa mallosi zutom centralnom i bijelim sustama,rolice 4.8g...
1. Motor u startu jedva krene,puni gas,okretaji ogromni al ga treba pogurat i nakon 5-10 metara on kao da trzne ili uhvati i pocne vuc normalno reka bi da mos stabla cupat sa motorom i ide odlicno...ja mislio da remen klize posto je serijski i vozen na vrucinama pa je razvucen ili pojeden ili da kvacilo ne hvata dobro jer sam ga mozda ostetio u skripcu dok sam mjenjao suste...
2.Uzeo sam brtve za cilindar nove i dobio dva limena sta idu ispod glave i ispod cilindra. Ovaj ispod cilindra pusta mjesavinu vanka i masti sve al ne kapa po podu,znaci nije puno. Serijski je bio neki gumeni dihtung samo se raspao pa jel treba opet gumeni jer bolje brtvi i jel moguce da zbog toga zeza start? masti otkad je kit pa nema odakle vec od tu jer je tuda sve masno
3.
http://ch-slike.com/image/mplC ista boja bila sa 1.5 krug smjese i treci zub igle tj.sredina,stavljena smjesa na 2 kruga i igla spustena za zub znaci na drugom je odozgo i svjecica opet iste boje i trosi goriva punooo previse,dizna 78,boja pokazuje da treba manja al mi je cudno jer je vecini sa kitom preko 80 dizna...