Ovako na skuteru sam radio generalku, sve sam promijenio, busio prvu specijalu itd. Nakon generalke sam kupio LV TT-a i multivar, oba dijela polovna, dizna u karbu je 64 sa red sponge i airbox bez lulice, da li da vratim lulicu ? Koju gramazu rolica da uzmem jer su mi uz multivar dosle od 8.4gr sto je sigurno pretesko, kupio sam set malossi federa za serijsko kvacilo i imam bijele i zute(crne sam prodao) koje da stavim ? i na kraju koju centralnu oprugu posto sam cuo da dobro uz multivar ide ljubicasta ? Ako dizna treba veca naravno i to napisite, i jos jedno pitanje na kraju mislio sam kupiti malossi karbonske lamelice, da li to uopste moze na ovo sve i koje da uzmem tacno posto vidim da imaju razlicite debljine pa sta da kazem prodavcu koje meni trebaju ? Lamelice sam cisto mislio uzet radi sigurno ako pukne da masina ostane netaknuta. Hvala svima unaprijed
P.S da ne otvaram novu temu imam jos jedno pitanje zelio bih iskljuciti uljnu pumpu i sam praviti mjesavinu, citao sam na forumu da su neki clanovi to uradili na nacin da su napravili da se samo mala kolicina ulja vrti kroz uljnu pumpu kako ne bi vrtila na suho i tako ocuvali uljnu pumpu tj da ulje kroz nju cirkulise, ako neko zna na koji nacin to da odradim nek napise