Da cujem malo vasa misljenja jer sam ja stvarno ostao bez ikakve ideje vise..
Dakle radi se o JetForceu 125 Compressoru, a problem je slijedeci:
Tesko pali, odnosno nece upaliti a da mu pritom ne dam malo gasa, te kada upali moram ga malo zadrzat na gasu da bi mi radio na leru (cca. 1800 okr./min.).
Druga stvar je ta da mi se gasi. Da pojasnim, motor radi normalno i krenem se voziti i sve super sljaka, no na kocenju kada stajem na semafor ili nesto, jednostavno mi se ugasi. Kada okretaji padnu nisko na nekih 2 i pol, oni umjesto da se zaustave na nekih 2 tisuce okretaja samo potonu.
Motor je raskapan i sve je radjeno na novo, kompresije ima, ventili su nastelani, injektor radi i nije zastopan, tps radi, pumpa radi druka 3 i pol bara, svjecica je nova s dvije glave gore, izbaceno je gorivo staro iz tanka i pumpe i stavljeno novo.
Motor ne baca niti jednu gresku, al ne bi radio na leru u kada se zaustavljas u voznji negdje nema sanse, i ne bi upalio bez dodavanja gasa.
Znam da vas se nije puno susrelo bas s ovim motorom, ali sigurno jeste sa obicnim 125, isti bog sam sa kompresorom. Pa eto bit ce zanimljivo cut malo druga misljenja...