E ovako,neki dan sam kupio Formulu od 50 kubika,zracno hladenje, i dosta mi se svidio,samo sto ima nekih problema
trenutno je na cca 15 000 km,bivsi vlasnik je pravio generalku na njemu na oko 14 000 km, mjenjana je radilica,klip,karike,cilindar,tako barem kaze, motor je prije imao gljivu,kaze da je s njom isao preko 90 km/h, i sada je stavljen filter zraka ide najvise do 75-80 km/h
ali ima nekakav zastoj od 30 do 50 kmh,do 30 pocupa kad krene,onda krene losije pa nakon 50 opet pocupa,bivsi vlasnik kaze da nije taj usis zraka nastelan posto je prije imao gljivu, ja mislim da se i malo previse zagusi od goriva,posto cim padne iz velikih obrtaja naglo u niske,pocne se gusit i gasit,i stalno curi gorivo kad otpojim cijevcicu sa karburatora,pa neznam dali moze i do toga biti. i prirubnica od karburatora je neki home made cini mi se pa mislim da mi i na tome dosta gubi,to je ukratko neki problem,ali ovako neide lose nemogu se zalit,kad krene ide lijepo,samo sto ima tih nekih sitnica i ulaganja jos kontam
pa eto da vas pitam,neke koji su mozda imali vec te formule,i koji imaju vise iskustva,sta je najbolje da mjenjam na njemu polagano,da sredim taj kvar nekako,tu rupu u akceleracij? zelim ga polagano cijelog sredivat,samo neznam jel di ima po internetu koji serijala djelovi idu na njega,naprimjer gledao sam valjcice neki kazu da idu od 7g,a neki od 5,5g original,i sad neznam koje bi bilo najbolje staviti,i sta najbolje mjenjati? vidim da po internetu ima dosta djelova za naruciti pa bi sve polagano narucivao i mjenjao