Vidim da anabellas gusta, a nema pojma o pojmu. Centralni feder radi u sprezi sa rolicama, a federici nam odredjuju na koliko okretaja nam skuter krece. Znaci tvrdji centralni, teze rolice i obrnuto. Ko je pametan, zakljucit ce puno iz ovoga sto sam rekao.
daj ukljuci mozak za promjenu i slusaj ovo
nisam ja vesla siso da ne znam da feder i rolice u sprezi rade , normalna stvar da tvrđi feder više stišče polutke pa treba veca centrifugalna sila u variomatu sto se dobije tezim rolicama
ti ne mozes shvatit da serijski feder nema konstantnu "tvrdocu" kao malossi federi. daj mi objasni kako to da je isprobao tvoju formulu genijalnog setupa i ima simptome koje sam mu reko da ce bit??
isprobao sam 6.1 rolice + serijala centralni - okretaji na 40-50kmh padaju ispod 9000 i opet se penju sto ne smiju
isprobao sam i 6.1 + ljubicasti - koji drzi okretaje konstantno oko 10 000
ne vjerujem da znaš ali ljubicasti feder je mekši nego serijski , kako to da on drzi okretaje a serijski koje je tvrđi ih pusti na 40-50kmH? mozda zato sto nema konst. tvrdocu , ne a?
nemoj mi spominjat tu teoriju koju vrapci na grani znaju jer vidis da ljudima ne pomazu pametovanja nego konkretne i isprobane metode, a nikad nisi isprobo nis osim serijskog centralnog pa kako onda toliko toga znas?
molio bih malo uglednije forumaše i modove koji se kuze u tuning da mu objasne da centralni federi ne sluze da bi ih kupovali po bojama koje nam se sviđaju nego sa svrhom
hvala.