Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Pitanje?!  (Posjeta: 835 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Pitanje?!
« : 27 Kolovoz, 2008, 01:32:46 »
Imam jedno zanimljivo pitanje...ovako posto neke stvari kad pogledam u ovom gradu gdje zivim ..malo se zapitam i skontam da bi se moglo doci do lagane a velike love legalnim putem naravno ...pa mene sad zanima sljedece...kako npr postat zastupnik za malossi,Tp,Polini i slicne firme...znaci da si ovlasten za prodaju njihovi dijelova...trebal ti neka licenca ,dozvola ili sta vec ??i kako je dobit,nabavit??? ili jedsnotavno samo kupujes na vece kolicine i narucujes sebi za prodavnicu ?? ili?? mozel mi neko malo bolje to objasnit...posto nesto pricam sa burazom...dao bi mi on neke love,dao bi mi isto i od starog brat neke love jer je osto duzan mom starom neke pare nekad davno,pa ovaj nastrado u ratu i nikad mu nije vratio taj dug..pa meni je govorio ako mi za nesto zatreba ...da ce odma vratit,kao stoje te pare na racunu i ne diraju se ....a u pitanju je malo vise novaca a i on pun para,tam hara po njemackoj,tako da ....nije mi ga zao :D...pa bi mozda sta tako i otvorio ,npr prodaju malossi dijelova,tp,i slicni stvari...jer pogledajte ove cinjenice...u ovi mjesec dana sam zaradio 500 eura otprilike ...kako? ovak...npr kupio sam set federa za serijsko kvacilo...140kn ...ja jedne federe npr(zute)prodam za 20 eura.....rolnice malossi,stage 6,prodam za 25 eura....obicni red spoonge prodam za 15 eura.....i tako te sitnice...sto su meni ostajale kad sam sta kupovo....centralnu oprugu bijelu prodo za 40 eura....serijsko zvono 50 eura....nastimam karb na motoru ,ljudi sami ponude 20-25 eura i tako stalno..neke rolnice,oprugice,naljepnice ma svasta nesto prodam i neke sitnice oko motora uradim ljudima i zaradi se jbg...ovdje se nema tog gdje kupit i kad neko ima tako neki dijjelova...ma to se moze prodat po cijeni 5 puta vecoj.....a i sto se tice majstora imaju 2 ...ali ono bas znaju da uzmu puno puno para kad sta rade......tako da bi ja nesto otvorio mozda sto se tice prodaje tunning i zamjenski dijelova,servis skutera..naravno cijene bi onda bile vise manje normalne..mozda 5% skuplje nego u hr......pa ako moze malo info sto se tice gore ovih pitanja...hvala
« Zadnja izmjena: 27 Kolovoz, 2008, 01:37:26 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!