Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Porez na ostavinsku raspravu!?  (Posjeta: 1083 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ivano_007

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kaštela
  • Moj Skuter: x9 500, DL 650, A3
  • Moja Kaciga: LS2, KYT
  • MojSetup: Serijski
Porez na ostavinsku raspravu!?
« : 12 Rujan, 2013, 15:38:36 »
Evo ovako ide situacija

Dakle skuter je kupio jedan čovjek u dućanu i na njemu su papiri. Taj čovjek je poginuo i prema ostavinskoj raspravi skuter je ostao u vlasništvu njegove majke. Majka je napravila kupoprodajni ugovor i prodala ga drugom čovjeku, međutim taj ga čovjek nije prepisao na sebe. Taj čovjek je prodao sad već trećem čovjeku s kojim je napravio kupoprodajni ugovor, međutim ni taj treći ga nije prepisao na sebe :drunken_smilie:

Na oba kupoprodajna ugovora je plaćen porez odnosno 5% na katalošku vrijednost.

E sad kad sam išao u policiju da vidim jel mi fali šta oni su mi rekli da mroam donit potvrdu o plaćenom porezu na ostavinsku raspravu :icon_scratch: Odnosno da majka tog čovjeka s druge strane ostavinskog papira mora imat pečat porezne uprave da je platila porez na to. Međutim ta žena nema pojma o tome, nit ima pečata, nit joj je išta stizalo, nit je išta plaćala.

E sad ako bi me moga ko savjetovat kod koga sad da odem/da ta majka ode, kome treba šta platit da konačno dobijem te papire?

Hvala
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!

Offline Mec

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Yamaha Aerox
  • Moja Kaciga: AGV GP1
Odg: Porez na ostavinsku raspravu!?
« Odgovori #1 : 12 Rujan, 2013, 15:54:34 »
mislim da ta žena mora sad otići u poreznu i tražiti daj joj potvrde taj ugovor da nema nikakvog poreza za platit....ili joj daju neku potvrdu da je porez plaćen

tako je moja stara morala za auto ići u poreznu da oni na kupoprodajni ugovor lupe žig da nema nikakvog poreza za platiti

Offline Aerox.RagY

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Porez na ostavinsku raspravu!?
« Odgovori #2 : 12 Rujan, 2013, 16:29:34 »
Jedniostavno nadjes tu zenu i odes s njom napravis kupopordajni i odes ga prepisat na sebe ova dvojca trojca mogu sam guzicu obrisat s tim kupoprodajnim ugovorima