Prva stvar ne kupuj pežolu cc niti jednog jer su sve kršine jos pogotovo ako imaju slabiju masinu od 1.6 jer je auto nenormalno tesko i da bi se pomakao s mjesta moras ga klat a onda ti potrosnja ide debelo priko 10 .
E36 do 10 k eura hmmmm? moj savjet ti je da uzmes e 46 i po mogucnosti da je dizel.
Mazda mx 5 nezam za nove ali frend mi ima prvu mx i stvarno je okretna zvjerka i super za agresivniju voznju.
o eosu nemam pojma ali izgleda sasvim uredno ..sminka
Jesili razmislja o hondi s 2000 (znam da je neces nac za 10 ali moga bi naletit na koju za 12-13)
Povise sam ti naveo da ne uzimas ispo 2.0 jer svi ti kabrioleti imaju dole pojacanje radi prevrtanja i odma mozes zaboravit na zadnji klupu jer iza nema bas dosta mista za sidit na duzim putovanjima..
Dobra stvar ti je ako to auto ima mrezicu za zastitu od vjetra jer ce te cesto bolit glava i mozes imat problema s usima.
Za tvoju korist taj auto za koji se se odlucio odvedi ga na pregled da mu se spoji racunalo i nek ti ga pregledaju strucnaci jer ako kupis auto koje je bilo prevrnuto ili imalo prometnu vecu tesko ces sredit da ti krov nepusta vodu.