Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ne da Bog nekome kad bi mi skuter taka,nisu ovo samo riči,al brate mili taj više nebi moga samostalno skuter vozit jer nebi moga noge stavit na pod na semaforu,em bi mi vratia skuter u stanju kakvom je bia em bi dobia po p**** em bi se vratia doma s punim gepekom djelova od njega em svega sta je ima uza sebe pa nek se onda vrati i priti moga bi samo duplo gore proć,ubija bi ga makar Klićko bia samo da mi skuter takne,sramota,.skupi pare pa kupi skuter a ne na običnom "puku" se tako iživljavat djubard jedna,gade mi se takvi ljudi,nebi u životu šaraf nekome skinija s motora jer znam kako bi bilo da meni zafali,zato skuter uvik na oku i noću u gražu il u kuću ka šta san ja radija dok nisan garažu napravia pa nek proba uzet...
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
Jadan taj kome si ti dira curu, a nakon toga normalno setas Da je moja nebi te gospe centirala
Citat: Pulss - 13 Kolovoz, 2014, 21:39:15Jadan taj kome si ti dira curu, a nakon toga normalno setas Da je moja nebi te gospe centirala Nikad nebi zamjerio nekom da mi dira curu. Noj bi zamjerio
Citat: zvonkec92 - 12 Kolovoz, 2014, 22:54:31Citat: Lugburz - 12 Kolovoz, 2014, 22:41:41Proslo je vise od mjesec dana,od policije ni a ni b a nisi triba to prijavljivat policiji, lipo skupiš ekipu palice u ruke i odeš po svoj skuter i još mu uzmeš sve šta im aiz garaže tom lopovu i još ga na odlasku malo centrirate..to je mulac od 17 godina tako da nebi bas tribalo ekipu vodit,malo ga ispleskat i poslat kod Dr.Ante na centriranje,e nakon toga mu vise nikad nebi palo na pamet ukrast ista
Citat: Lugburz - 12 Kolovoz, 2014, 22:41:41Proslo je vise od mjesec dana,od policije ni a ni b a nisi triba to prijavljivat policiji, lipo skupiš ekipu palice u ruke i odeš po svoj skuter i još mu uzmeš sve šta im aiz garaže tom lopovu i još ga na odlasku malo centrirate..
Proslo je vise od mjesec dana,od policije ni a ni b
Ma samo sam joj to rekao,nemoj da mi to napraviš jer ćeš nositi nekog na savjesti