evo odmah gurtner izbaci pod hitno.... i stavi 17,5 ED dellorto jer je gotovo plug and play...auspuh koji hoćeš od ova dva jer ne odstupaju po snazi...
rolice bih rekao da su preteške....ali ako pašu onda ok....ja sam jedno vrijeme imao i 9g sad sam malo bolje to sve poštelao (prijenos)
i dizna ispod 76 nema šta tražiti......ako ćeš uzeti ovaj karb onda stavi 76 glavnu diznu i zrak 1,5 kruga pa vidi situaciju...ngk9es
ako imaš serijski airbox onda izvadi lulicu i skini produžetak (predfilter), i neka ima barem 3x8mm rupe ispred spužve da ne ulazi prljavština u karb
spužva malossi crvena, polini...ima ih pa izaberi koju hoćeš..
a prijenos štelaj kako ti paše...eto toliko za sad...
Bog! Evo naručija prirubnicu pa ču i delorta17,5 dođe nekih 60 eura na e bay-u. E sad šta se tiče airboxa .Dali če on iči sa onim sjedištem na dellorto i kažeš skini predfilter,znači ostat če otvoren ulaz u airbox. Dali to triba nekako zaštitit (neka kratka cijev na L da voda ne ulazi i di triba probijat rupe?
Pozdrav!!!
ne treba ništa stavljati, jer je ionako ispred spužve tako da nemože ništa uletiti što nebi smijelo,,,,oko toga ne brini....
a ako hoćeš kad ti stigne karb pošalji ga meni i ja ti složim i airbox i karb i crijevo ti ga kasnije samo spoji na karb i pričvrsti šelnom.....
ako ti se neda slagati to jer je malo jebeno......ja znam kako pa ću to riješiti za pola sata......
to bi ovako trebalo izgledati odprilike....
bez lulice :
konačni izgled....