Eto, Robert i ja, nedjelju popodne, odlučili utopiti sat-dva čakulanja o skuterima u par čašica piva.
Dotjerali naše Lune u sred Bundeka, škicajući da nas redari ne otjeraju, i sjeli u hladovinu, pa počeli derati po pivi.
No, u međuvremenu, niotkuda isprovocirana, doleti mladunče vrane, valjda ispalo iz gnjezda, koje je izgleda isto zanimala diskusija o tuningu, skuterima i mehanici.
Mala je toliko bila dosadna, da je sjela na klupicu pored nas, i nije se htjela maknut.
Pet puta smo ju nosili dalje od nas, na granu drveta, a ona bi se uredno vraćala. Čak je u jednom trenutku odlučila isprobati Robertov skuter...
Slike slijede nakon što ih uploadamo robi i ja...
Nevezano za pernatu spodobu, Robert je nabavio trubu, nebio ja ja, ali truba je luda... Ko američka sirena na policijskim autima... Treba jedino nać di i kako ju staviti... NAstavili s čakulom o njegovom totalnom tuningu Lune...
No, tako mi pijemo čaj od hmelja, kad eto murije u svojem Focusu, krene prema nama, reko sam nam to treba... Robert (u tom trenu na upaljenom skuteru sjedi...) gasi skuter i počme ga gurat, a ja trpam boce piva pod sic...
No, sreća u nesreći, u taj trenutak se na sred bundeka nađe OGROMAN Pevecov kombi, juri po makadamu i praši ko da je na reliju, koji je malo vozio di nesmije, pa je on preuzeo pažnju plavih gospodina u Fokusu, tako da smo ostali spašeni...
Kasnije smo naletili na Mr. J-a i njegovu bolju polovicu. Malo snimili njegov novi Bevać, prodiskutirali Gileru gp 800 itd itd, i tako dokrajčili susret s moje strane. Za Roberta i Mr. J-a ne znam... Ste i vi išli svojim putem, ili???