Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Trebam uslugu - Sesvete - Zagreb!  (Posjeta: 1234 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Trebam uslugu - Sesvete - Zagreb!
« : 20 Svibanj, 2008, 14:05:41 »
Ovako...treba dvije usluge...najbolje bi bio neko ko se razumije u Alfu Romeo...a moze i ko se i ne razumije hehe,sve cu ja lijepo objasnit i navat tamo i sve ugvorit ,treba samo neko doc dat pare i uzet dio vec sve spremljeno ...ima radnja zove se Novos,(Zagrebačka 33, 10360 Sesvete- Zagreb, tel: 01/2022 630) , ...eh posto sam ja sebi uzeo Alfu 156 2.0 TS ,2000 godiste ...jer ne voza mi se bratova 159....nedja boze sudara ...kao sto sam imo sa 156 2.5 V6....tako da sam uzeo sebi ovu onak...ocuvana dobro ,nisam je puno platio i super mi dodje ....eh ima jedan problem na auto diagnostici kad sam radio,pokazala je da je pri kraju Maf Sonda(Debimetar) il protokmjer ...zavisi kako se gdje kaze...u hr je Debimetar ...dodje na usisnoj grani...meni treba sljedece...zvao sam Novos ...imaju taj dio i sve ok...oko 1000kn dodje Bosch orginal....a kod nas je isti takav 2980Kn i treba mi iz piaggio centra Zagreb(  PIAGGIO CENTAR ZAGREB Ulica grada Vukovara 235 , 10000 Zagreb, 01 61 83 116 ) Mhr wing bell(zvono) ono za runnera ..isto imaju zvao sam...znaci usput je ...ista cesta samo sto je piaggio centar 11 km prije ove radnje Novos(ako nista onda samo ovaj dio za alfu....ja uplatim nekom pare na racun za 2 dijela ta + za 2-3 porcije cevapa,sok,pivo i gorivo...on da ga ode uzet ...i ode lijepo do autobuske stanice i busem mi posalje to....zamoli lijepo vozaca koji ide za BIH - Tuzlu....i kaze da cu ja ovdje platit za pice....ali naglasi da taj dio nesmije puno da se trese ...udara  i slicno..osjetljiv je na to...i ja secekam bus ,dam vozacu sa pice ..i sve super....ja sam slao tako dosta puta i u hr i u srbiju ,preko buseva i sve super....imal koja dobra dusa ??? ....eto Molio bi nekog...ako se ko nadje fin...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline replcnt

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Trebam uslugu - Sesvete - Zagreb!
« Odgovori #1 : 20 Svibanj, 2008, 18:01:59 »
kupio ja novog bmw-a 6 nisam htjeo od buraza vozit maseratija reko nedo bog nesreče, nakon što sam slupo micka evo 8 , lol podsjeti me tema na onu što je jednom neko bio postavio....   :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #2 : 20 Svibanj, 2008, 18:12:27 »
ma ne ozbiljno jeste tako....pogledaj stari post gdje sma pito oko nesrece i crto skicu vak nak...lik me puko sa motorom sj#bo auto....od tad nisam sjeo nikako skoro u auto ono da kazem da se odo vozat...i et izletila mi ova alfica jeftino i uzeo mi buraz....
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline replcnt

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
« Odgovori #3 : 20 Svibanj, 2008, 18:22:32 »
ozbiljno i ja  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #4 : 21 Svibanj, 2008, 17:29:44 »
Molim Lock!
Valentino Rossi 46!!!!!